Πώληση Μεζονέτα 156τ.μ. - Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο

Ζητούμενη τιμή: 450000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

450,000 €

Υπόλοιπο Αττικής, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

ID: 232161001-120

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

156

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2003

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 2-398 - Μαρκόπουλο Πόρτο Ράφτη ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα ανακαινισμένη μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 156 τ.μ. σε οικόπεδο 228 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2003 με ενεργειακή κλάση Δ και ανακαινίστηκε το 2024. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, θέρμανση ανα επίπεδο, συναγερμό, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, playroom, dressing room, νυχτερινό ρεύμα, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 21 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 1200 μέτρα απόσταση από πόλη 4200 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 18900 μέτρα απόσταση από μετρό 16700 μέτρα - Τιμή: 450.000 € Αυτή η εκπληκτική μεζονέτα 156 τ.μ. στο Πόρτο Ράφτη, μόλις 1.200 μέτρα από την παραλία, αποτελεί ένα αληθινό καταφύγιο ηρεμίας και πολυτέλειας. Αναπτυγμένη σε τρία επίπεδα, η κατοικία αυτή προσφέρει άπλετο χώρο και εξαιρετική λειτουργικότητα. Διαθέτει δύο κομψά σαλόνια, μία σύγχρονη κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC, καθώς και δύο άνετα υπνοδωμάτια, με το ένα να είναι master, προσφέροντας την απόλυτη ιδιωτικότητα. Πλήρως ανακαινισμένη το 2024, η κατοικία αυτή αποπνέει φρεσκάδα και στυλ, ενώ το οικόπεδο των 228 τ.μ. φιλοξενεί έναν όμορφο, διαμορφωμένο ιδιωτικό κήπο με πισίνα, ιδανικό για χαλάρωση και διασκέδαση. Η πόρτα ασφαλείας, τα κουφώματα αλουμινίου με σίτες και τα μοντέρνα πλακάκια προσδίδουν αίσθηση ασφάλειας και πολυτέλειας. Απολαύστε τη μαγευτική θέα στον ανοιχτό ορίζοντα από τον ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό, που γεμίζει την κατοικία με φυσικό φως καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το τζάκι, ο συναγερμός, το a/c, το νυχτερινό ρεύμα, η αυτόνομη θέρμανση ανά επίπεδο και η πρακτική αποθήκη ενισχύουν τη λειτουργικότητα και την άνεση αυτής της μοναδικής οικίας. Μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τέλεια ισορροπία μεταξύ ηρεμίας και πολυτέλειας σε έναν από τους πιο όμορφους παραθαλάσσιους προορισμούς της Αττικής.
Αρμόδιος Σύμβουλος Ακινήτου, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΧΙΝΗΣ / BROKER OWNER. Αρ. ΓΕΜΗ : 069575603000. Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών. Επίδειξη ακινήτου κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Τζάκι

Αποθήκη

WC

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός

Θέα: Απεριόριστη

Ανακαινισμένο

Κήπος

Πρόσοψης

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.