Πώληση Μεζονέτα 196τ.μ. - Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο

Ζητούμενη τιμή: 360000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

360,000 €

Υπόλοιπο Αττικής, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

ID: 232161001-119

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

196

Επίπεδα

4

Έτος Κατασκευής

2007

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 2-391 - Μαρκόπουλο Πόρτο Ράφτη ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 196 τ.μ. σε οικόπεδο 199 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2007 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2022. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, θέρμανση ανα επίπεδο, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 1000 μέτρα απόσταση από πόλη 1000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 15000 μέτρα απόσταση από μετρό 12000 μέτρα - Τιμή: 360.000 € Σας παρουσιάζουμε μια εκπληκτική νεόδμητη μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 196 τ.μ. στο πανέμορφο Πόρτο Ράφτη, μόλις 1.000 μέτρα από την παραλία. Αυτή η κατοικία αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα με δώμα, προσφέροντας άπλετους χώρους και ανέσεις που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες. Στο κατώτερο επίπεδο της μεζονέτας, το οποίο συνδέεται άμεσα με τον όμορφα διαμορφωμένο κήπο των 66 τ.μ., βρίσκουμε ένα άνετο σαλόνι, λειτουργική κουζίνα, μπάνιο και δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια. Αυτός ο χώρος μπορεί να λειτουργήσει και ως ανεξάρτητο διαμέρισμα, ιδανικό για φιλοξενία ή αυτονομία. Στο επόμενο επίπεδο, με επιφάνεια 60 τ.μ., δεσπόζει ένα κομψό σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα και μπάνιο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και χαλάρωση. Ανεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα, οδηγούμαστε στο τρίτο επίπεδο, το οποίο διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και μπάνιο, σε μια επιφάνεια 60 τ.μ., προσφέροντας άνεση και ιδιωτικότητα. Στην κορυφή της κατοικίας, το δώμα των 10 τ.μ. με τη μεγάλη πλακόστρωτη βεράντα προσφέρει μοναδική θέα και είναι ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης. Η κατοικία διαθέτει τζάκι, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, αυτόνομη θέρμανση ανά επίπεδο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ηλιακό θερμοσίφωνα και μεγάλες βεράντες. Με ανατολικό προσανατολισμό, το φως του ήλιου λούζει το σπίτι όλη την ημέρα, ενώ η τοποθεσία του σε ήσυχη περιοχή εξασφαλίζει απόλυτη ηρεμία. Αυτή η μεζονέτα αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια πολυτελή και άνετη κατοικία κοντά στη θάλασσα.
Αρμόδιος Σύμβουλος Ακινήτου, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΧΙΝΗΣ / BROKER OWNER. Αρ. ΓΕΜΗ : 069575603000. Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών. Επίδειξη ακινήτου κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Γ

Αποθήκη

WC

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέσεις Parking: Μία

Νέα Οικοδομή

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.