Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 1059τ.μ. - Κέντρο, Ναύπλιο

Ζητούμενη τιμή: 120000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Ναύπλιο, Κέντρο

120,000 €

Ν. Αργολίδας, Ναύπλιο, Κέντρο

ID: 231631001-528

Τετραγωνικά Μέτρα

1059

Ενδιαφέρεσαι να επενδύσεις στο Ναύπλιο, σε μία από τις πιο δημοφιλείς πόλεις της Ελλάδας; Στην πόλη με το έντονο τουριστικό ενδιαφέρον και τη σταθερή επισκεψιμότητα καθ`όλη τη διάρκεια του χρόνου; Εάν ναι, τότε η ακόλουθη πρόταση σε αφορά!

Οικόπεδο εμβαδού 1.058,5 τ.μ. σε ανερχόμενη περιοχή της πόλης, διατίθεται προς πώληση. Συγκεκριμένα, η πώληση αφορά στο 25% εξ` αδιαιρέτου οικοπέδου συνολικού εμβαδού 4.234 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στην αμέσως επόμενη υπό ένταξη στο σχέδιο της πόλης περιοχή ! Ο μέσος συντελεστής δόμησης θα ανέρχεται στο 0.8, με επιτρεπόμενο ύψος τα 7,5μ + 2μ για στέγη.

Όποιο και αν είναι το πλάνο του επενδυτή, θα βρει γόνιμο έδαφος καθώς η θέση του ακινήτου το κάνει ιδανικό είτε για την οικοδόμηση κατοικίας, είτε την επαγγελματική / τουριστική αξιοποίησή του. Περιβάλλεται από σύγχρονες κατοικίες και καταστήματα και έχει εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση στον κεντρικό οδικό άξονα της πόλης. Σε λίγα μόλις λεπτά, είτε με τα πόδια, είτε με το ποδήλατο, μπορεί κανείς να βρεθεί στην καρδιά της τοπικής αγοράς με τις δημόσιες υπηρεσίες, τα εμπορικά καταστήματα, πάρκα, καφέ κ.α.

Σημεία σημαντικού αρχαιολογικού ενδιαφέροντος όπως η ακρόπολη της Τίρυνθας ή το Καστράκι της Ασίνης βρίσκονται σε απόσταση μερικών λεπτών με το αυτοκίνητο. Απέχει 3οδικώς από το κέντρο του Ναυπλίου, 15 (11χλμ) από το ιστορικό Άργος, 30(27χλμ) από το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και 1ωρ 50 (165χλμ) από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζ΄΄ελος.

Το εν λόγω οικόπεδο απευθύνεται σε επενδυτές με οξυδέρκεια, μιας και η απόδοση της αγοράς που θα έρθει στο μέλλον, πρόκειται να είναι πραγματικά αξιοσημείωτη! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να φτιάξουμε από κοινού το επενδυτικό σας πλάνο! Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

RE/MAX Experts, Νέας Κίου 12, Ναύπλιο, τηλ. 27520 28813, e-mail: info@remax-experts.gr, www.remax-experts.gr.

  • Σε όλα τα ακίνητα του γραφείου μας γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.

    ** Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας, του ΑΦΜ σας και η υπογραφή του αντίστοιχου εντύπου σύμφωνα με τον Ν.4072/ 11-04-2012 (ΦΕΚ 86 Α).

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Πρόσοψης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.