Πώληση Μεζονέτα 105τ.μ. - Βυζίτσα, Μηλιές

Ζητούμενη τιμή: 159000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Μηλιές, Βυζίτσα

159,000 €

Ν. Μαγνησίας, Μηλιές, Βυζίτσα

ID: 230941102-190

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

105

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

1987

Όροφος

Ισόγειο

Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας: Άγγελος Σαλιλλάρης - Team Leader της Salillaris Team - RE/MAX Δομή.
Διατίθεται αποκλειστικά προς ΠΩΛΗΣΗ από την ομάδα μας μία παραδοσιακή μονοκατοικία - μεζονέτα σε ένα από τα ομορφότερα χωριά του Νοτίου Πηλίου, τη Βυζίτσα. Η μονοκατοικία βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο συνολικής εκτάσεως 1.023 τ.μ. αποτελείται από ισόγειο όροφο εμβαδού 55 τ.μ., 1ο όροφο εμβαδού 50 τ.μ. και έναν ημιυπόγειο βοηθητικό χώρο εμβαδού 20 τ.μ. περίπου. Είναι κτισμένη σύμφωνα με την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και διαθέτει ξύλινα κουφώματα, πατώματα από πλάκα Πηλίου και ξύλο και πετρόκτιστη στέγη με εμφανή εσωτερικά ξυλεία. Στο ισόγειο συναντάμε έναν μεγάλο χώρο καθιστικού - τραπεζαρίας με ένα όμορφο και λειτουργικό τζάκι, μία ξεχωριστή κουζίνα κι ένα ευρύχωρο μπάνιο. Ανεβαίνοντας στον 1ο όροφο μέσω μιας εσωτερικής πέτρινης σκάλας θα συναντήσουμε έναν ενιαίο χώρο ο οποίος μπορεί να διαμορφωθεί ως υπνοδωμάτιο και καθιστικό. Ο εξωτερικός χώρος είναι περιφραγμένος και διαμορφωμένος σε επίπεδα με πέτρα ενώ υπάρχει η δυνατότητα να αξιοποιηθεί περισσότερο σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες του νέου ιδιοκτήτη. Στο οικόπεδο η πρόσβαση γίνεται από αγροτικό δρόμο ενώ υπάρχει και καλντερίμι που οδηγεί στην είσοδο του σπιτιού. 
Η Βυζίτσα αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στο Πήλιο καθώς λόγω της θέσης της είναι ιδανική για αποδράσεις όλες τις εποχές του χρόνου και έχει ανακηρυχθεί και επίσημα διατηρητέος οικισμός. Διαθέτει γραφικά πέτρινα καλντερίμια και μεγάλα καλοδιατηρημένα σπίτια στολισμένα με παλιές ζωγραφιές καθώς και μία όμορφη πλατεία με παραδοσιακά ταβερνάκια όπου θα απολαύσετε τοπικές γεύσεις. Απέχει δε από το Βόλο μόλις 28 χιλιόμετρα και είναι ιδανικός προορισμός για εξοχικό αλλά και για μόνιμη κατοικία.
Θα χαρούμε να σας το υποδείξουμε! 

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Θέα: Δάσος

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.