Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 21747τ.μ. - Καμπί, Ελάτιο

Ζητούμενη τιμή: 90000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Ελάτιο, Καμπί

90,000 €

Ν. Ζακύνθου, Ελάτιο, Καμπί

ID: 232121002-69

Τετραγωνικά Μέτρα

21747

Κωδικός ακινήτου: 2-184 - Video

Πωλείται οικόπεδο 21 στρεμμάτων στην πανέμορφη περιοχή Καμπί.

Αυτό το εξαιρετικό ακίνητο προσφέρει μοναδική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα κομμάτι γης με εκπληκτική φυσική ομορφιά και ηρεμία.

Το οικόπεδο διαθέτει πλούσια βλάστηση με ελαιόδεντρα, προσφέροντας μια παραδοσιακή αγροτική ατμόσφαιρα που συνδυάζει την ηρεμία με τη φυσική ομορφιά της περιοχής. Η παρουσία των ελαιόδεντρων προσθέτει μια αίσθηση αυθεντικότητας και συνδέει το οικόπεδο με την τοπική παράδοση και γεωργία. Το οικόπεδο είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε χρήση.

Η περιοχή είναι γνωστή για την όμορφη φυσική της ομορφιά, τις ήσυχες παραλίες και την υπέροχη θέα από κάθε σημείο. Κοντά στην περιοχή Καμπί, βρίσκεται και η διάσημη παραλία Ναυάγιο (Shipwreck Beach), ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της Ζακύνθου. Επίσης είναι κοντά σε αρκετά παραδοσιακά χωριά με ενδιαφέροντα αρχιτεκτονικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά.
Η τοποθεσία παρουσιάζει έντονη τουριστική ανάπτυξη, κ για αυτό υπάρχει ποικιλία πολυτελών καταλυμάτων που εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις των επισκεπτών.

Στην περιοχή λειτουργούν επίσης πολλά παραδοσιακά ταβερνάκια που προσφέρουν αυθεντική ζακυνθινή κουζίνα, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν την τοπική γαστρονομία και τη μοναδική γεύση της Ζακύνθου.

Η τιμή είναι συζητήσιμη αλλά μόνο για σοβαρές και πραγματικά ενδιαφερόμενες προτάσεις.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.