Πώληση Ξενοδοχείο 500τ.μ. - Αγριλιά, Λαγανάς

Ζητούμενη τιμή: 1100000 €

Ξενοδοχείο - Πώληση - Λαγανάς, Αγριλιά

1,100,000 €

Ν. Ζακύνθου, Λαγανάς, Αγριλιά

ID: 232121002-66

Συνολικά Δωμάτια

15

Μπάνια

8

Τετραγωνικά Μέτρα

500

Έτος Κατασκευής

1980

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 2-171 Λαγανάς Αγριλιά  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ανακαινισμένο και επιπλωμένο ξενοδοχείο συνολικής επιφάνειας 500 τ.μ., το οποίο βρίσκεται σε ένα ευρύχωρο οικόπεδο 2.000 τ.μ. Το οικόπεδο αυτό διαθέτει  επιπλέον δόμηση, ιδανική για μελλοντικές επεκτάσεις.

Ο πρώτος όροφος του ξενοδοχείου αποτελείται από 8 στούντιο,
το καθένα με επιφάνεια 22 τ.μ. Κάθε στούντιο διαθέτει υπνοδωμάτιο με μίνι μπαρ, μπάνιο και ιδιωτικό μπαλκόνι, προσφέροντας έναν άνετο και αυτόνομο χώρο διαμονής για τους επισκέπτες. Επιπλέον, στον ίδιο όροφο βρίσκεται ένα ευρύχωρο διαμέρισμα 44 τ.μ., το οποίο περιλαμβάνει μια μικρή κουζίνα με τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο , προσφέροντας περισσότερη άνεση και ευκολία για όσους επιθυμούν επιπλέον χώρο και ανέσεις.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν θέα στον κήπο και μπαλκόνια, προσφέροντας στους επισκέπτες μια ειδυλλιακή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Το ξενοδοχείο είναι διακοσμημένο με μοντέρνα αισθητική, χρησιμοποιώντας γήινα χρώματα που αποπνέουν ζεστασιά και ηρεμία. Η πρόσφατη ανακαίνιση περιλαμβάνει όμορφα ποιότητας έπιπλα, τα οποία ενισχύουν τη συνολική αίσθηση κομψότητας και άνεσης.

Στο ισόγειο συναντάμε ένα διαμέρισμα 136 τ.μ., πλήρως ανακαινισμένο το 2023, με 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, 2 μοντέρνα μπάνια, σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα εντυπωσιακό και υπερσύγχρονο πατάρι 24 τ.μ. που χρησιμοποιείται σαν τρίτο υπνοδωμάτιο. Ο σύγχρονος σχεδιασμός και τα υψηλής ποιότητας έπιπλα δημιουργούν έναν κομψό και φιλόξενο χώρο. Επίσης, υπάρχει ένα διαμέρισμα 144 τ.μ., το οποίο χρήζει μερικής ανακαίνισης, και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια εκ των οποίων διαθέτουν το δικό τους μπάνιο, κουζίνα, σαλόνι και ακόμη ένα μεγάλο μπάνιο προσφέροντας μεγάλες δυνατότητες διαμόρφωσης σύμφωνα με τις προτιμήσεις του νέου ιδιοκτήτη.
Στο ισόγειο βρίσκεται επίσης και μία αποθήκη που περιλαμβάνει μπάνιο η οποία μπορεί να ανακαινισθεί και  να μετατραπεί σε ένα μικρό διαμέρισμα ή στούντιο, ιδανικό για επιπλέον φιλοξενία ή χρήση ως βοηθητικός χώρος.

Το οικόπεδο περιλαμβάνει ένα παραδοσιακό πηγάδι και έναν όμορφο, περιποιημένο εξωτερικό χώρο. Ο κήπος, με το καταπράσινο γκαζόν και τα πολύχρωμα λουλούδια, προσφέρει ένα γαλήνιο και φιλόξενο περιβάλλον για να απολαύσουν οι επισκέπτες.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία, συνδυάζοντας την ηρεμία ενός καταπράσινου περιβάλλοντος με την κοντινή πρόσβαση στην πόλη της Ζακύνθου. Οι επισκέπτες έχουν εύκολη πρόσβαση σε σούπερ μάρκετ για τις καθημερινές τους ανάγκες, ενώ βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τις δημοφιλείς παραλίες του Λαγανά και του Καλαμακίου, προσφέροντας τον τέλειο συνδυασμό μεταξύ χαλάρωσης και εύκολης πρόσβασης σε τοπικές ανέσεις και φυσικές ομορφιές.

Αυτό το ανακαινισμένο και επιπλωμένο ξενοδοχείο είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους νέους ιδιοκτήτες του, προσφέροντας άνεση, πολυτέλεια και την προοπτική για μελλοντική ανάπτυξη. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια προσοδοφόρα επένδυση σε έναν όμορφο και καλά διατηρημένο χώρο.


Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 8

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Ανακαινισμένο

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.