Πώληση Διαμέρισμα 40τ.μ. - Κέντρο (Θεσσαλονίκη), Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 90000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Κέντρο (Θεσσαλονίκη)

90,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Κέντρο (Θεσσαλονίκη)

ID: 231321038-17111

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

40

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

1960

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός Ακινήτου: #1038-17111 - ΚΕΝΤΡΟ, στην Πλατεία Αριστοτέλους και μερικά βήματα από την Εγνατία, έναν από τους εμπορικότερους δρόμους της Θεσσαλονίκης, πωλείται εξαιρετικό στούντιο 40τμ τύπου loft, στο ισόγειο οικοδομής του 1960. Αποτελείται από 1 μεγάλο υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο και μεγάλη αποθήκη στο υπόγειο. Διαθέτει κουφώματα PVC, θωρακισμένη πόρτα, δάπεδο από λάμινεϊτ και πλακάκι. Είναι πλήρως ανακαινισμένο και επιπλωμένο με εξαιρετικής ποιότητας έπιπλα και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Πρόκειται για ένα ακίνητο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επενδυτικό λόγω του ότι είναι ήδη μισθωμένο ως AIR-BNB, με αξιόλογη απόδοση ή για ιδιοκατοίκηση. Αξίζει να την επισκεφτείτε από κοντά! ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΊΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ! Το Νο 1 Δίκτυο στην Ελλάδα και Παγκοσμίως!

Remax Gold: www.remax-gold.gr | Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310670590. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Αποθήκη

Επιπλωμένο

Θυροτηλεόραση

Μπάνιο

Κλιματισμός

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Τύπος Θέρμανσης: Ρεύμα

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Τοποθεσία: Κέντρο

Ανακαινισμένο

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.