Πώληση Μεζονέτα 148τ.μ. - Κεφαλάς, Βάμος

Ζητούμενη τιμή: 295000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Βάμος, Κεφαλάς

295,000 €

Ν. Χανίων, Βάμος, Κεφαλάς

ID: 231671015-230

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

148

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Πωλείται πλήρως ανακαινισμένη μεζονέτα  συνολικού εμβαδού 148,41 τμ σε οικόπεδο 174,49 τμ εντός οικισμού στο Κεφαλά Αποκορώνου Χανίων. Η μεζονέτα  έχει ανακαινιστεί (εσωτερικά και εξωτερικά) με τελευταίας τεχνολογίας πολύ καλά υλικά, μέσα διαθέτει άνετους και λειτουργικούς χώρους, υπάρχει αρκετός προαύλιος χώρος περιμετρικά του ακινήτου (ακόμα και για πισίνα) και το οικόπεδο της είναι επιμελώς περιφραγμένο με πέτρινο τοίχο.
Το ακίνητο στο ισόγειο διαθέτει κουζίνα , μεγάλο ενιαίο χώρο ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Στον όροφο διαθέτει ένα άνετο μπάνιο και επίσης άνετα δύο (2) υπνοδωμάτια.

Το ακίνητο είναι μερικός εξοπλισμένο και υπάρχει η δυνατότητα να διατεθεί (ο εξοπλισμός) κατόπιν συμφωνίας.<br><br>Το χωριό Κεφαλάς είναι ένα πολύ όμορφο ιστορικό - γραφικό χωριό στην Ανατολική πλευρά του Νομού Χανίων και πιο συγκεκριμένα στην επίσης ιστορική περιοχή του Αποκόρωνα, η οποία έχει μία σταθερή αλλά ομαλή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει χειμώνα - καλοκαίρι μόνιμους κατοίκους και γι’ αυτό το λόγο διαθέτει διαφόρων ειδών καταστήματα, παραδοσιακές ταβέρνες, αθλητικούς χώρους κ.λπ.

Επίσης μόλις στα τρία (3) χιλιόμετρα απόσταση είναι η κωμόπολη του Βάμου με τράπεζες, σχολεία (πρωτοβάθμιας-δευτεροβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) φαρμακεία, μάρκετ κ.λ.π.

Το ακίνητο είναι κατάλληλο είτε για ιδιωτική χρήση είτε για επαγγελματική χρήση.

Για την αγορά των επίπλων είναι επιπλέον 3.000€

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Ανακαινισμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.