Πώληση Μονοκατοικία 165τ.μ. - Μαριές, Ελάτιο

Ζητούμενη τιμή: 250000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ελάτιο, Μαριές

250,000 €

Ν. Ζακύνθου, Ελάτιο, Μαριές

ID: 232121002-60

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

165

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 2-173 

ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 165 τ.μ. σε οικόπεδο 180 τ.μ. με απίστευτη θέα στη θάλασσα και στον ορίζοντα.
Βρίσκεται εντός του οικισμού των Μαριών, σε μια γραφική και παραδοσιακή τοποθεσία με ησυχία, μέσα στη φύση.

Αυτή η ευρύχωρη μονοκατοικία αποτελείται από 2 ορόφους και προσφέρει πολλές παροχές για άνετη διαβίωση:

Το ισόγειο αποτελείται από μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα καλαίσθητο και λειτουργικό μπάνιο καθώς και δύο φωτεινά και ευρύχωρα υπνοδωμάτια με ντουλάπες.

Μέσω της εξωτερικής σκάλας, προχωράμε στον πρώτο όροφο. Στο εσωτερικό, ο όροφος αυτός περιλαμβάνει μια κουζίνα με το σημαντικό πλεονέκτημα ενός γυάλινου πάνελ στην οροφή, επιτρέποντας στο φυσικό φως να πλημμυρίζει τον χώρο και ένα μεγάλο και άνετο μπάνιο. Το ευρύχωρο σαλόνι διαθέτει τζάκι, δημιουργώντας έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο. Επίσης, υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με  μπαλκονόπορτα που οδηγεί στη βεράντα αλλά και με θέα στην θάλασσα που μπορείς να την απολαύσεις ακόμη και μέσα από το υπνοδωμάτιο.

Εξωτερικά οι μεγάλες βεράντες της κατοικίας προσφέρουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα και τον ορίζοντα, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για στιγμές χαλάρωσης. Από εκεί μπορείς να απολαύσεις και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της περιοχής χαλαρώνοντας στον προσωπικό σου χώρο.
Στην αυλή, θα βρείτε μια πλήρως εξοπλισμένη περιοχή BBQ που διαθέτει ακόμα και ξυλόφουρνο,  και είναι ιδανικά για να περάσετε αξέχαστες στιγμές με φίλους και οικογένεια. Επίσης, η κατοικία διαθέτει κλειστό πάρκινγκ για ασφαλή προστασία του οχήματος σας ενώ ακόμη μία θέση παρκινγκ δημιουργείτε ακριβώς έξω από την αναφερόμενη. Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι ότι από το κλειστό παρκινγκ υπάρχει ξεχωριστή είσοδος απευθείας στο ισόγειο.
Η κατοικία διαθέτει  κλιματισμό για άνεση σε όλες τις εποχές του χρόνου καθώς και μια ευρύχωρη αποθήκη, ιδανική για την αποθήκευση εργαλείων και άλλων αντικειμένων. Επίσης, περιλαμβάνει μια ανθεκτική δεξαμενή από μπετόν για την αποθήκευση νερού και ένα πηγάδι για επιπλέον παροχή.

Πολύ κοντά σας θα βρείτε ένα mini market που καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες για τα καθημερινά σας ψώνια. Επίσης, σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η γραφική παραλία Πόρτο Βρώμη, η οποία είναι γνωστή για τα καταπράσινα και κρυστάλλινα νερά της. Για μια πιο εκτενή εξερεύνηση της περιοχής, λίγο πιο μακριά βρίσκεται το Πόρτο Λιμνιώνα, ένας προορισμός με μαγευτικό τοπίο και κρυστάλλινα μπλε νερά.

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα αυτής της μονοκατοικίας είναι η ευελιξία και η πρακτικότητα που προσφέρει. Το σπίτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενιαία κατοικία, παρέχοντας άνεση για μια οικογένεια, ή μπορείτε να επιλέξετε να ζήσετε σε έναν από τους δύο ορόφους, ενώ τον άλλο όροφο τον εκμεταλλεύεστε για την απόκτηση επιπλέον εισοδήματος. Αυτή η δυνατότητα σας δίνει την ελευθερία να προσαρμόσετε τη χρήση του χώρου σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Η αγορά αυτής της κατοικίας προσφέρει ένα σημαντικό πλεονέκτημα που είναι η δυνατότητα απόκτησης της Golden Visa. Με την απόκτηση της Golden Visa, οι επενδυτές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης αποκτούν το δικαίωμα να διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και επιπλέον, μπορούν να ταξιδεύουν ελεύθερα σε όλες τις χώρες της Σένγκεν ζώνης, χωρίς να απαιτείται βίζα, διευκολύνοντας τις επαγγελματικές και προσωπικές τους μετακινήσεις.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Τζάκι

Κλιματισμός

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Θέσεις Parking: Δύο

Πρόσοψης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.