Πώληση Μονοκατοικία 187τ.μ. - Αμυγδαλεώνας, Φίλιπποι

Ζητούμενη τιμή: 215000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Φίλιπποι, Αμυγδαλεώνας

215,000 €

Ν. Καβάλας, Φίλιπποι, Αμυγδαλεώνας

ID: 231331032-4

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

187

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2011

Όροφος

Υπόγειο

Κωδικός ακινήτου: 20-1-17283 - Φίλιπποι Αμυγδαλεώνας ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 187 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2011 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε βουνό, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, BBQ, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 215.000 € (Κωδικός γραφείου 231331032-4) ΤΡΙΩΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΊΑ 186,93τμ., ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 220,23τμ.,ΣΤΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΏΝΑ ΚΑΒΆΛΑΣ.

Πωλείται μονοκατοικία τριών επιπέδων σε άριστη κατάσταση 186,93τ.μ, σε οικόπεδο με αποκλειστική χρήση 220,75τ.μ,στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας. Η κατοικία αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο.
Στο υπόγειο , με εμβαδό 64,74τ.μ, το οποίο είναι διαμορφωμένο ως διαμέρισμα , συναντάμε έναν μεγάλο ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας και ένα άνετο μπάνιο. Υπάρχει πρόσβαση στο υπόγειο μέσω εσωτερικής σκάλας η οποία ενώνει τους επάνω κύριους ορόφους με το υπόγειο και εξωτερικά με ανεξάρτητη είσοδο από το οικόπεδο του ακινήτου, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον καινούργιο ιδιοκτήτη να το χρησιμοποιεί ως μια ανεξάρτητη και αυτόνομη κατοικία . Στο πίσω μέρος του υπογείου υπάρχει μια μεγάλη αποθήκη και το λεβητοστάσιο.
Η κύρια κατοικία η οποία απλώνεται στους δυο υπόλοιπους ορόφους του ακινήτου και πιο συγκεκριμένα στο υπερυψωμένο ισόγειο και πρώτο όροφο είναι συνολικά 122,19τ.μ. Το υπερυψωμένο ισόγειο αποτελείται από έναν μεγάλο , ευρύχωρο και ηλιόλουστο ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας με τραπεζαρία , ένα τζάκι και ένα WC. Τα δάπεδα είναι από πλακάκι και τα κουφώματα διπλά - PVC , με συρόμενες δίφυλλες μπαλκονόπορτες . Στα μπαλκόνια της κατοικίας υπάρχουν τοποθετημένες τέντες αρίστης ποιότητας , σε όλο το μήκος των μπαλκονιών , χαρίζοντας έτσι στον ιδιοκτήτη στιγμές χαλάρωσης και ταυτόχρονα προστατεύοντας την πρόσοψη του ακινήτου . Ανεβαίνοντας μέσω της εσωτερικής σκάλας οδηγούμαστε στον πρώτο και τελευταίο όροφο της κατοικίας , όπου συναντάμε τις 3 μεγάλες και άνετες κρεβατοκάμαρες του ακινήτου, ένα ευρύχωρο βεστιάριο και ένα μπάνιο . Και οι 3 κρεβατοκάμαρες έχουν πρόσβαση στα μπαλκόνια , χαρίζοντας έτσι φως σε όλο τον όροφο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα του ενδιαφερόμενου.
Θέρμανση : Αυτόνομη – πετρελαίου + A/C
Ηλιακός
BBQ
Έτος κατασκευής : 2011

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Τζάκι

Κλιματισμός

Αποθήκη

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.