Πώληση Μονοκατοικία 300τ.μ. - Κάτω Σχολάρι, Μίκρα

Ζητούμενη τιμή: 350000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Μίκρα, Κάτω Σχολάρι

350,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Μίκρα, Κάτω Σχολάρι

ID: 231361004-1849

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

300

Έτος Κατασκευής

2007

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 40-6076 - Μίκρα Κάτω Σχολάρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ  μονοκατοικία  συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ. Η μονοκατοικία αποτελείται από τρεις ορόφους , ενώ μπορεί να διαχωριστεί δε δύο αυτόνομα ακίνητα. Πιο αναλυτικά στον ισόγειο συναντάμε δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια , σαλόνι-τραπεζαρία και μεγάλο μπάνιο, ενώ παράλληλα έχει πρόσβαση στο από πίσω μέρος του οικοπέδου. Ο συγκεκριμένος όροφος μπορεί να γίνει ξεχωριστό διαμέρισμα όπου μπορεί να έχει δικό του ξεχωριστό κήπο. Στον αμέσως επόμενο όροφο έχουμε την κύρια είσοδο του ακινήτου 1 υπνοδωμάτιο με ένα μπάνιο σαλόνι-τραπεζαρία και ξεχωριστή , πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ενώ παράλληλα έχουμε πρόσβαση και στο μεγάλο μπαλκόνι του ακινήτου. Στον τελευταίο όροφο συναντάμε 4 υπνοδωμάτια με εντοιχιζόμενες ντουλάπες , ένα ευρύχωρο χωλ και το κάθε δωμάτιο έχει πρόσβαση σε μπαλκόνι. Είναι κατασκευασμένη το 2007 και διαθέτει θέρμανση με  αντλία θερμότητας, έχει και δύο τζάκια στο, ισόγειο και πρώτο όροφο,  θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, σκαλιά εισόδου, χτιστό BBQ που έχουμε πρόσβαση από το μπαλκόνι της κουζίνας, σοφίτα, φωτοβολταϊκά, laundry room, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 350.000 € (Κωδικός γραφείου 231361004-1849)  Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Re/max Domino Κλεάνθους 25, Κάτω Τούμπα 2313088317 www.remax-domino.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

WC

Αποθήκη

Διαμπερές

Τζάκι

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Προσανατολισμός: Δυτικό

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Επιτρέπονται κατοικίδια

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.