Πώληση Διαμέρισμα 129τ.μ. - Κέντρο, Ρέθυμνο

Ζητούμενη τιμή: 290000 €

Just Sold

Διαμέρισμα - Πώληση - Ρέθυμνο, Κέντρο

290,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Ρέθυμνο, Κέντρο

ID: 231661007-135

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

129

Έτος Κατασκευής

1983

Όροφος

3ος

Εξαιρετικό ακίνητο διατίθεται προς πώληση στην περιοχή του Μασταμπά.
Πρόκειται για ένα τεσσάρι ρετιρέ διαμέρισμα, τρίτου ορόφου, έκτασης 129 τμ. Αποτελείται από έναν μεγάλο, φωτεινό ενιαίο χώρο που είναι το σαλόνι με την τραπεζαρία και συνεχίζει η μία από τις δύο κουζίνες η οποία διαθέτει και ένα έξτρα μικρό δωματιάκι σαν αποθηκευτικό χώρο.
Έπειτα συναντάμε το μπάνιο και τα δύο υπνοδωμάτια, και τέλος το τρίτο υπνοδωμάτιο μαζί με το δεύτερο κουζινάκι και το wc.
Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του σπιτιού είναι η τεράστια βεράντα του έκτασης πάνω από 65 τμ που προσφέρει μοναδική θέα στη θάλασσα και στην πόλη του Ρεθύμνου.
Είναι κατασκευασμένο το έτος 1983 και έχει γίνει μερική ανακαίνιση το έτος 2016.
Μόλις 5 λεπτά απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της πόλης προσφέροντας άνετη μετακίνηση προς όλες τις απαραίτητες παροχές άλλα και μόλις 2 λεπτά απόσταση από τον ΒΟΑΚ για εύκολη πρόσβαση προς Χανιά και Ηράκλειο, σίγουρα πρόκειται για μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή κατάλληλη για ιδιοκατοικήση αλλά και για εκμετάλλευση.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Θέρμανση: Κεντρική

Τζάκι

WC

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Θέα: Θάλασσα

Ρετιρέ

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.