Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 1238τ.μ. - Αργάσι, Χώρα (Ζάκυνθος)

Ζητούμενη τιμή: 220000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Χώρα (Ζάκυνθος), Αργάσι

220,000 €

Ν. Ζακύνθου, Χώρα (Ζάκυνθος), Αργάσι

ID: 232121002-59

Τετραγωνικά Μέτρα

1238

Κωδικός ακινήτου: 2-167  - Video

Πωλείται στο Αργάσι οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο με συνολική επιφάνεια 1238,60 τ.μ., το οποίο βρίσκεται σε μία από τις πιο αναγνωρίσιμες τουριστικές περιοχές του νησιού, μόλις 150 μέτρα από την πανέμορφη παραλία του Αργασίου. Το Αργάσι, διάσημο για την τουριστική του ανάπτυξη, προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο λόγω της ομορφιάς του, της εγγύτητας στην πόλη της Ζακύνθου και της άρτιας τουριστικής υποδομής.
Η περιοχή συνδυάζει την παράκτια γοητεία με την εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης, κάνοντάς την ιδανική τόσο για τουρίστες όσο και για μόνιμους κατοίκους.

Το οικόπεδο βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο του Αργασίου, προσφέροντας εξαιρετική ορατότητα και προσβασιμότητα, κάτι που το καθιστά ιδανικό για επαγγελματικές χρήσεις. Με μαγευτική θέα στη θάλασσα, το ακίνητο έχει μεγάλη δυνατότητα δόμησης για κατοικία ενώ εάν προορίζεται για επαγγελματική χρήση, η δόμηση αυξάνεται σημαντικά, κάνοντάς το ιδανικό για την ανάπτυξη ξενοδοχειακής μονάδας ή συγκροτήματος βιλών, με στόχο την προσέλκυση τουριστών που αναζητούν ποιοτικές υπηρεσίες και αξέχαστες διακοπές.

Η μορφολογία του εδάφους διευκολύνει την κατασκευή, ενώ η κεντρική τοποθεσία του οικοπέδου εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες υποδομές και υπηρεσίες. Εξάλλου, το κέντρο της πόλης της Ζακύνθου βρίσκεται μόλις 10 λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο ενώ, η περιοχή του Βασιλικού, λίγα χιλιόμετρα μακριά, προσφέρει φυσική ομορφιά, ηρεμία και εντυπωσιακές παραλίες με κρυστάλλινα νερά.

Η στρατηγική θέση του οικοπέδου δημιουργεί μια εξαιρετική ευκαιρία για επένδυση, συνδυάζοντας ιδανικές συνθήκες για κατοικία και επαγγελματική δραστηριότητα.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.