Πώληση Ξενοδοχείο 950τ.μ. - Μέσο Γερακάρι, Αλυκές

Ζητούμενη τιμή: 2850000 €

Ξενοδοχείο - Πώληση - Αλυκές, Μέσο Γερακάρι

2,850,000 €

Ν. Ζακύνθου, Αλυκές, Μέσο Γερακάρι

ID: 232121002-58

Μπάνια

8

Τετραγωνικά Μέτρα

950

Έτος Κατασκευής

2009

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 2-160 
Πωλείται εκπληκτικό συγκρότημα κατοικιών συνολικής επιφάνειας 950 τ.μ., το οποίο βρίσκεται σε μια μαγευτική και ειδυλλιακή τοποθεσία, περιτριγυρισμένο από καταπράσινη φύση. Αυτό το συγκρότημα συνδυάζει τη γοητεία της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

Το συγκρότημα περιλαμβάνει πέντε παραδοσιακές πέτρινες μεζονέτες και κτίριο 3 επιπέδων.

Στο εσωτερικό τους, οι μεζονέτες,  διαθέτουν τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, δύο μπάνια εξοπλισμένα με ντουζιέρα, ένα ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα καθώς και air condition. Οι εξωτερικοί χώροι τους περιλαμβάνουν βεράντες με υπαίθριο καθιστικό, προσφέροντας μαγευτική θέα στη γύρω φύση , καθώς κήπος στο ισόγειο τους με ιδιωτική πισίνα 25 τ.μ., ιδανική για χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Το κτίριο των τριών επιπέδων περιλαμβάνει:

Ισόγειο: Εστιατόριο ιδανικό για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.
Πρώτος και Δεύτερος όροφος: Διαμερίσματα επιφάνειας 110 τ.μ. το καθένα, με δύο άνετα υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, φωτεινό σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, σύστημα κλιματισμού και ιδιωτική πισίνα 25 τ.μ. Τα διαμερίσματα διαθέτουν μεγάλες βεράντες για χαλάρωση που προσφέρουν απίστευτη θέα στη θάλασσα.

Οι μεζονέτες και τα διαμερίσματα πωλούνται πλήρως επιπλωμένα, επιτρέποντας στον νέο ιδιοκτήτη να τα προωθήσει άμεσα για ενοικίαση χωρίς επιπλέον έξοδα. Ο εξοπλισμός του εστιατορίου πωλείται χωριστά σε τιμή που θα συμφωνηθεί μεταξύ των ενδιαφερομένων.

Ο εξωτερικός χώρος του συγκροτήματος περιλαμβάνει έναν καλοδιατηρημένο κήπο που έχει δημιουργηθεί με πολύ μεράκι, προσφέροντας ένα γαλήνιο περιβάλλον για χαλάρωση στη φύση ενώ διατίθεται και χώρος  BBQ. Η κάθε μεζονέτα διαθέτει τον δικό της εξωτερικό χώρος διαμορφωμένο με τέτοιον τρόπο που εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα και την ηρεμία στους ενοίκους της.

Η τοποθεσία του συγκροτήματος είναι προνομιακή, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε γνωστές και αγαπημένες παραλίες του νησιού, όπως η Ψαρού, οι Αλυκές και το Τσιλιβί. Αυτές οι παραλίες προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, καθιστώντας την τοποθεσία του συγκροτήματος ιδανική για τουριστική εκμετάλλευση .

Το συγκρότημα είναι σε άριστη κατάσταση και έτοιμο προς άμεση εκμετάλλευση, καθιστώντας το μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία. Η συνδυασμένη ομορφιά της φύσης και η προσεγμένη κατασκευή του συγκροτήματος προσφέρουν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Αξιοποιήστε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ακίνητο που συνδυάζει την πολυτέλεια, την άνεση και την φυσική ομορφιά, και που είναι έτοιμο να αποφέρει άμεσα κέρδη.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 8

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

WC

Αποθήκη

Επιπλωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.