Ενοικίαση Διαμέρισμα 60τ.μ. - Καλλιθέα, Κασσάνδρα

Ζητούμενη τιμή: 2000 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Κασσάνδρα, Καλλιθέα

2,000 €

Ν. Χαλκιδικής, Κασσάνδρα, Καλλιθέα

ID: 231871001-103

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

60

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

2005

Όροφος

1ος

Προς Ενοικίαση στην RE/MAX Μetron!

Διαμπερές διαμέρισμα προς ενοικίαση για καλοκαιρινή σεζόν στον πρώτο όροφο στην δημοφιλή Καλλιθέα Χαλκιδικής! Το εμβαδόν του είναι 60 τ.μ.. Αποτελείται από ευρύχωρη και φωτεινή σαλοκουζίνα, 1 μπάνιο, 2 υπνοδωμάτια και 2 μεγάλες βεράντες. Διαθέτει 1 θέση ανοιχτής στάθμευσης . Η κατάστασή του είναι καταπληκτική, βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες, πάρκο, θάλασσα, πλατεία, Super Market. Το ακίνητο είναι επιπλωμένο και εξοπλισμένο με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: πόρτα ασφαλείας, σίτες, τέντες, ηλεκτρ. συσκευές, τηλεόραση, κλιματιστικό, πλυντήριο ρούχων και ηλεκτρική κουζίνα . Τιμή για όλο τον Αύγουστο - 2.000 ευρώ Σεπτέμβριο -1.700 ευρώ Πάνω από 2 μήνες είναι συζητήσιμη.

Κωδικός Ακινήτου: 1072272

Μπορείτε να μας καλέσετε για να σας υποδείξουμε το συγκεκριμένο ακίνητο, ή ακόμη για να συζητήσουμε και να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας, προκειμένου να σας προτείνουμε το ιδανικό ακίνητο για εσάς. Είναι επίσης απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και να γνωρίζετε τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου σας (Α.Φ.Μ.), για την σύνταξη κάποιων εγγράφων που πιθανόν να χρειαστούν όπως εντολή υπόδειξης, έντυπο προσφοράς, κ.α.

RE/MAX Metron Halkidiki Δημ.Τζαβούρα 9, Νέα Μουδανιά | Καλλιθέα | Νικήτη Τ. +302373065555 email: info@remax-metron.gr www.remax-metron.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

Διαμπερές

Μπάνιο

Επιπλωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Ρεύμα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Τοποθεσία: Κοντά σε ΜΜΜ

Θέσεις Parking: Μία

Πόρτα ασφαλείας

Θέα: Πλατεία

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.