Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 4100τ.μ. - Πλάνος, Αρκάδι

Ζητούμενη τιμή: 1400000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Αρκάδι, Πλάνος

1,400,000 €

Ν. Ζακύνθου, Αρκάδι, Πλάνος

ID: 232121002-57

Τετραγωνικά Μέτρα

4100

Κωδικός ακινήτου: 2-168 - Video

Πωλείται μοναδικό παραθαλάσσιο  γωνιακό οικόπεδο στο Τσιλιβί Ζακύνθου , εντός σχεδίου πόλεως.
Αυτό το εξαιρετικό ακίνητο, με έκταση 4.100 τετραγωνικών μέτρων, είναι μια σπάνια ευκαιρία για όσους αναζητούν να επενδύσουν σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ζακύνθου, το Τσιλιβί.
Με απόλυτη εγγύτητα στη θάλασσα, μόλις 170 μέτρα μακριά, προσφέρει μαγευτική θέα και εύκολη πρόσβαση στην παραλία, ιδανική για όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν το γαλάζιο του Ιονίου.

Η τοποθεσία του είναι στρατηγική, δίπλα σε πολυτελή ξενοδοχεία, προσθέτοντας κύρος και αξία στο ακίνητο. Το οικόπεδο έχει πρόσοψη 148 μέτρων σε δημοτικούς δρόμους, με τα 121 μέτρα να βλέπουν κατευθείαν στη θάλασσα, ενισχύοντας έτσι την εμπορική του αξία και την ελκυστικότητα για επενδυτές.

Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, έτοιμο να φιλοξενήσει την ανέγερση ενός πολυτελούς ξενοδοχείου ή ενός συγκροτήματος κατοικιών, προσφέροντας αμέτρητες δυνατότητες ανάπτυξης. Οι επενδυτές μπορούν να εκμεταλλευτούν την αυξημένη τουριστική κίνηση της περιοχής, προσελκύοντας επισκέπτες υψηλής κατηγορίας που αναζητούν πολυτελείς διακοπές ή εξοχικές κατοικίες.

Η περιοχή του Τσιλιβί, εκτός από τα πολυτελή ξενοδοχεία, προσφέρει όλες τις απαραίτητες ανέσεις, όπως εστιατόρια, ταβέρνες, σούπερ μάρκετ και beach bar. Η τοποθεσία είναι ιδανική, με την πόλη της Ζακύνθου μόλις 8 λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο, ενώ παρέχει εύκολη πρόσβαση σε άλλες τουριστικές περιοχές και παραλίες, όπως το Τραγάκι και τις Αλυκές. Αυτή η συνδυασμένη άνεση και ποικιλία καθιστά το Τσιλιβί ελκυστικό προορισμό για τουρίστες και επενδυτές.

Η Ζάκυνθος, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός, προσφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη στους επενδυτές.
Αυτό το οικόπεδο συνδυάζει την απόλυτη τοποθεσία, την άμεση πρόσβαση στη θάλασσα και την εγγύτητα σε πολυτελείς υποδομές, καθιστώντας το μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία που υπόσχεται υψηλές αποδόσεις και επιτυχία.


Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Περίφραξη

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.