Ενοικίαση Διαμέρισμα 100τ.μ. - Βροχιά, Αρτέμιδα

Ζητούμενη τιμή: 800 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Αρτέμιδα, Βροχιά

800 €

Ν. Μαγνησίας, Αρτέμιδα, Βροχιά

ID: 230941127-23

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

100

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2022

Όροφος

1ος

Κουρουγεωργάκη Βασιλική-Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας. Διατίθεται προς ενοικίαση Διαμέρισμα 1ου ορόφου στα Κάτω Λεχώνια του Βόλου συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ..
Ιδανική επιλογή για κάποιον που αναζητά ένα σύγχρονο διαμέρισμα πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές σε ήσυχη περιοχή εκτός του αστικού ιστού που να συνδυάζει την εξοχή με την πολυτέλεια.
Το εν λόγω διαμέρισμα είναι Διαμπερές - Προσόψεως και διαθέτει τρία Υπνοδωμάτια με εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι με τζάκι και παράθυρα με θέα στην θάλασσα, τραπεζαρία, μία αυτόνομη, μοντέρνα πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ηλεκτρικές συσκευές και μπάνιο με μπανιέρα. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου.
Το διαμέρισμα έχει παντού παράθυρα και μπαλκονόπορτες με σύγχρονα ξύλινα κουφώματα μπρος πίσω, κάτι που το καθιστά Διαμπερές, Ευάερο και Ευήλιο.
Ακόμα παρέχει θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας και θα παραδοθεί βαμμένο. Η οικοδομή διαθέτει κοινόχρηστο κήπο και barbeque αλλά και θέα στην θάλασσα. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, με εύκολη πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς σε πολύ κοντινή απόσταση και απέχει μόλις 15 λεπτά από το κέντρο του Βόλου. Θα είναι διαθέσιμο από 1Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!
Θα χαρούμε να σας το υποδείξουμε!

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

Επιπλωμένο

Κλιματισμός

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

Ρετιρέ

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.