Πώληση Μεζονέτα 87τ.μ. - Μάραγκας, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 600000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Νάξος, Μάραγκας

600,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Μάραγκας

ID: 231991003-60

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

87

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

Ισόγειο

Διατείθεται προς πώληση μοναδικό μελλοντικό project μεζονέτας σε εξαιρετική τοποθεσία στη Πλάκα της Νάξου (87τ.μ.) με ιδιωτική πισίνα και μεγάλο μπαλκόνι.

Πρόκειται για μία ξεχωριστή ευκαιρία καθώς στο ισόγειο διαθέτει υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, τουαλέτα, κουζίνα, σαλόνι και έναν αποθηκευτικό χώρο. Ενώ στον πρώτο όροφο υπάρχει μία ακόμη κρεβατοκάμαρα και ένα μπάνιο δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες άνεσης για εσάς. Από το μπαλκόνι η θέα κρίνεται ανεπανάληπτη καθώς θα βλέπετε το απέραντο γαλάζιο του αιγαίου πελάγους, γεγονός που προκαλεί αισθήματα ηρεμίας.

Εξωτερικά υπάρχει ένας ανεπανάληπτος χώρος με ιδιωτική πισίνα και τραπεζαρία ιδανικός για χαλάρωση και διάφορες συγκεντρώσεις στο ηλιόλουστο νησί της Νάξου. Ακόμη διαθέτει ανοικτό parking.  
Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία μόλις 14 λεπτά (οδικώς) από το Λιμάνι της Νάξου και 10 λεπτά (οδικώς) από το Αεροδρόμιο της Νάξου.

Η κατοικία αυτή αποτελεί ένα εξαιτερικό project για εποχικό καταφύγιο, ιδιωτική κατοικία ή μία επενδυτική ευκαρία στην διαρκή αναπτυσσόμενη περιοχή της Νάξου με την ολοένα και αυξηνόμενη τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Η ακριβή τοποθεσία του project είναι εδώ.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού και εξασφαλίστε τη θέση σας στην ακμάζουσα αγορά ακινήτων της Νάξου, επικοινωνώντας με το γραφείο μας για επαγγελματική συμβουλή από ένα από τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κουζίνα: Αυτόνομη

Αποθήκη

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

Ημιτελής Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.