Πώληση Βίλα 580τ.μ. - Λαγονήσι, Καλύβια Θορικού

Ζητούμενη τιμή: 1600000 €

Βίλα - Πώληση - Καλύβια Θορικού, Λαγονήσι

1,600,000 €

Υπόλοιπο Αττικής, Καλύβια Θορικού, Λαγονήσι

ID: 231781001-454

Συνολικά Δωμάτια

8

Μπάνια

5

Τετραγωνικά Μέτρα

580

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2006

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 3470-755 - Καλύβια Θορικού Λαγονήσι ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένη βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 580 τ.μ. σε οικόπεδο 1360 τ.μ. . Αποτελείται από 8 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 5 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2006 και ανακαινίστηκε το 2021. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - φυσικού αερίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, playroom, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 1700 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 14000 μέτρα - Τιμή: 1.600.000 € Πολυτελές βίλα τριών επιπέδων με αυτόνομο ξενώνα συνολικής επιφάνειας 580τ.μ. σε οικόπεδο εντός σχέδιου 1.360 τ.μ.

Ισόγειο αποτελείται από ένα άνετο χολ εισόδου με ευρύχωρο σαλόνι και τζάκι, μια μεγάλη κουζίνα με τραπεζαρία γεμάτη φως, που συνδέεται με μια όμορφη βεράντα και μια ανεξάρτητη τραπεζαρία. επιπλέον, υπάρχουν, ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο και ένα επιπλέον δωμάτιο που μπορεί ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο.

Στον πρώτο όροφο βρίσκουμε ένα φαρδύ διάδρομο και τέσσερα υπνοδωμάτια, τα δύο από τα οποία έχουν ιδιωτικό (en suite) μπάνιο. Το μεγάλο master υπνοδωμάτιο είναι εξαιρετικά ευρύχωρο, με ένα εντυπωσιακό μεγάλο μπάνιο, καθώς και πολλές ντουλάπες.

Το υπόγειο αποτελείται από δύο μεγάλους χώρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως αποθήκες, γυμναστήριο, αίθουσα μπιλιάρδου ή playroom.

Στο οικόπεδο, αντικριστά από το κυρίως σπίτι στην απέναντι πλευρά της πισίνας, υπάρχει μια ακόμη εντελώς ανεξάρτητη κατοικία, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ξενώνας, είναι πλήρως εξοπλισμένη και αποτελείται από σαλόνι με τζάκι, ανοιχτή κουζίνα, δυο υπνοδωμάτια το ένα master με δικό του μπάνιο, καθώς και ένα w.c.

Τρεις θέσεις στάθμευσης σε κλειστό γκαράζ.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 5

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Επιπλωμένο

Αποθήκη

WC

Τζάκι

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Επιτρέπονται κατοικίδια

Δορυφορική κεραία

Θέσεις Parking: Τέσσερις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.