Πώληση Ξενοδοχείο 600τ.μ. - Κεφαλονιά, Ν. Κεφαλονιάς

Ζητούμενη τιμή: 2600000 €

Ξενοδοχείο - Πώληση - Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά

2,600,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά

ID: 231771002-104

Συνολικά Δωμάτια

6

Τετραγωνικά Μέτρα

600

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2018

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ξενοδοχειακή Μονάδα συνολικής επιφάνειας 600 τ.μ. σε οικόπεδο 167,44 τ.μ. στο διάσημο και κοσμοπολίτικο Φισκάρδο στην Κεφαλονιά, σε προνομιακή θέση στο κέντρο του Φισκάρδου κοντά στη θάλασσα και κοντά στο δημοτικό parking.

Το ξενοδοχείο εκτείνεται σε 3 επίπεδα, το Ισόγειο το οποίο λειτουργεί ως κατάστημα, τον Α' όροφο με 2 άνετες και κομψές σουίτες, τον Β' όροφο και Σοφίτα με 4 πολυτελείς μεζονέτες. Πρόκειται για ανακατασκευή διατηρητέου αρχοντικού του 1860 στο κέντρο του Φισκάρδου με πολύ αγάπη και σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική.

Στο Φισκάρδο, ως γραφικό, παραδοσιακό χωριό και χαρακτηρισμένο ως διατηρητέος οικισμός, θα βρει κανείς μικρά καλόγουστα μαγαζιά, εστιατόρια και καφετέριες για κάθε γούστο. Η απόσταση από το Αργοστόλι, την πρωτεύουσα του νησιού, είναι 50 χιλιόμετρα. Το λιμάνι του Φισκάρδου συνδέει την Κεφαλονιά με την Ιθάκη και τη Λευκάδα, με συχνά δρομολόγια, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι παραλίες της Αγίας Ιερουσαλήμ, της Έμπλυσης και το Φώκι βρίσκονται πολύ κοντά, ενώ στο δρόμο για την Άσσο, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κάστρο της Άσσου και τη διάσημη παραλία του Μύρτου.

Λόγω της θέσης της, η ιδιοκτησία αυτή παρουσιάζει μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσει κανείς μια λειτουργική επιχείρηση με άριστες απολαβές, καθώς μπορεί να αξιοποιηθεί στο σύνολο της ή και μερικώς ως επενδυτικό ακίνητο.

Τιμή: 2.600.000€

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Διαμπερές

Επιπλωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Ανακαινισμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.