Πώληση Μεζονέτα 90τ.μ. - Πλαγιάρι, Μίκρα

Ζητούμενη τιμή: 115000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Μίκρα, Πλαγιάρι

115,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Μίκρα, Πλαγιάρι

ID: 231571004-82

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

90

Έτος Κατασκευής

2010

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 82-2919 - Μίκρα Πλαγιάρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2010 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, συναγερμό, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 115.000 € (Κωδικός γραφείου 231571004-82) Κωδικός ακινήτου: 82-2919 -Πλαγιάρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα σε άριστη κατάσταση, συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ. Έχει κατασκευαστεί το 2010 και εκτείνεται σε δυο επίπεδα. Στο ισόγειο υπάρχει ένα πολύ μεγάλο σαλόνι με τζάκι, κουζίνα στον ίδιο χώρο, χωλ και ένα wc. Στο πρώτο όροφο υπάρχουν 2 μεγάλα υπνοδωμάτια το ένα με εντοιχισμένη ντουλάπα τα οποία είναι εξαιρετικά βολικά λόγω της διαρρύθμισης και του μεγέθους τους. 
Δια θέτει ακόμη ατομική θέρμανση με πετρέλαιο, δίκτυο αποχέτευσης, θωρακισμένη πόρτα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες, τέντες και εγκατάσταση συναγερμού. 
Επίσης διαθέτει μια αποκλειστική θέση στάθμευσης και ιδιωτικό κηπάριο στο ισόγειο. Το σπίτι είναι αρκετά ζεστό τον χειμώνα εξαιτιας και ου προσανατολισμού του. 
Βρίσκεται σε πολύ ήσυχη και οικογενειακή γειτονιά, μόλις μερικά μέτρα μακριά από την πλατεία του χωριού, παιδική χαρά, σούπερ μάρκετ, λαική αγορά κ.α. 
Ιδανικό ακίνητο για οικογένεια που θέλει να ζήσει λίγο πιο έξω από τον θόρυβο της πόλης.
Μόλις 25λεπτά από το κέντρο της Θεσσσαλονίκης

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Δ

WC

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Δυτικομεσημβρινός

Θέσεις Parking: Μία

Πρόσοψης

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.