Πώληση Διαμέρισμα 57τ.μ. - Κέντρο, Μαρκόπουλο

Ζητούμενη τιμή: 150000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Μαρκόπουλο, Κέντρο

150,000 €

Υπόλοιπο Αττικής, Μαρκόπουλο, Κέντρο

ID: 232161008-19

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

57

Έτος Κατασκευής

2007

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 6-377 - Μαρκόπουλο Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 57 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2007 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε αστικό τοπίο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, αποθήκη , κήπο, συναγερμό, σίτες απόσταση από θάλασσα 7500 μέτρα απόσταση από πόλη 1000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 8700 μέτρα απόσταση από μετρό 5600 μέτρα - Τιμή: 150.000 € Σας παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό διαμέρισμα στο Μαρκόπουλο, το οποίο συνδυάζει την άνεση και την πολυτέλεια με μια προνομιακή τοποθεσία. Με συνολική επιφάνεια 57 τ.μ., αυτό το κομψό διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο ενός σύγχρονου κτιρίου, κατασκευασμένου το 2007. Το διαμέρισμα διαθέτει ένα ευρύχωρο σαλόνι που ενώνεται αρμονικά με την κουζίνα, δημιουργώντας έναν φωτεινό και άνετο χώρο ιδανικό για καθημερινές δραστηριότητες και στιγμές χαλάρωσης. Το υπνοδωμάτιο είναι εξοπλισμένο με εντοιχιζόμενη ντουλάπα, προσφέροντας άφθονο αποθηκευτικό χώρο, ενώ το μοντέρνο μπάνιο καλύπτει όλες τις ανάγκες σας. Η ασφάλεια και η άνεσή σας είναι εγγυημένες με την πόρτα ασφαλείας, την προεγκατάσταση συναγερμού και το σύστημα κλιματισμού. Τα παράθυρα αλουμινίου με σίτες επιτρέπουν τον φυσικό αερισμό και το φως να εισέρχονται ελεύθερα στον χώρο, ενώ τα μπαλκόνια με τέντες προσφέρουν τον ιδανικό χώρο για στιγμές χαλάρωσης με ανοιχτή θέα και ανατολικό προσανατολισμό. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ανελκυστήρα και αποθήκη, προσφέροντας επιπλέον πρακτικότητα και ευκολία στην καθημερινή ζωή. Βρίσκεται μόλις 1000 μέτρα από το κέντρο του Μαρκοπούλου, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες της περιοχής. Η κοντινή απόσταση από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και μόλις 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας καθιστά το διαμέρισμα ιδανικό για όσους αναζητούν μια ήσυχη κατοικία με εύκολη πρόσβαση στην πόλη και τα ταξίδια. Αυτό το μοναδικό διαμέρισμα είναι η τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν έναν σύγχρονο και κομψό χώρο διαβίωσης σε μια εξαιρετική τοποθεσία στο Μαρκόπουλο. Μην χάσετε την ευκαιρία να το κάνετε δικό σας και να απολαύσετε την ποιότητα ζωής που προσφέρει!
Αρμόδια Σύμβουλος Επιδείξεων κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού Τόνια Αλλαγιάννη / REAL ESTATE AGENT / Αριθμός ΓΕ. ΜΗ. 160259603000. Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών-Αττικής.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Αποθήκη

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Ανελκυστήρας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Ανακαινισμένο

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.