Ενοικίαση Μονοκατοικία 265τ.μ. - Κέντρο, Γλυκά Νερά

Ζητούμενη τιμή: 2250 €

Μονοκατοικία - Ενοικίαση - Γλυκά Νερά, Κέντρο

2,250 €

Αθήνα - Ανατολικά Προάστια, Γλυκά Νερά, Κέντρο

ID: 231701024-36

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

265

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2013

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 25-3065 - Γλυκά Νερά Κέντρο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 265 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 4 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2013 και ανακαινίστηκε το 2024. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 12 τ.μ., κήπο, τζάκι, jacuzzi, A/C, θέρμανση ανα επίπεδο, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, dressing room, θυροτηλεόραση, νυχτερινό ρεύμα απόσταση από αεροδρόμιο 18000 μέτρα απόσταση από μετρό 4000 μέτρα - Τιμή: 2.250 € (Κωδικός γραφείου 231701024-36) Μεζονέτα υψηλής αισθητικής στο Φούρεσι, Γλυκά Νερά. Κατασκευή του 2013, η οποία έχει κατοικηθεί μόνο 4 έτη, η μεζονέτα έχει 3 επίπεδα και συνολική επιφάνεια 265 τ.μ.
Στο ισόγειο υπάρχει μοντέρνα κουζίνα με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, ντουλάπια από λάκα και πάγκο από Corian. Διαθέτει ένα άνετο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία και ένα μπάνιο. Υπάρχει επίσης ένας χώρος όπου μπορεί να τοποθετηθεί μικρή τραπεζαρία για καθημερινή χρήση ή να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο.
 Στον πρώτο όροφο βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες που έχουν  ένα κοινό μπάνιο  και δεύτερο μπάνιο με jacuzzi, dressing room και ένα υπνοδωμάτιο με τζάκι, που μπορεί και να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο ή καθιστικό. Το αίθριο 15 τ.μ. που υπάρχει στον πρώτο όροφο (του οποίου το σκέπαστρό ανοίγει/κλείνει αυτόματα) υπογραμμίζει την ξεχωριστή προσωπικότητα του σπιτιού. Η ξύλινη σκάλα οδηγεί στη σοφίτα ένα extra υπνοδωμάτιο ή γραφείο  ανάλογα με τις προτίμηση σας.
Στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο υπάρχουν βεράντες, ενώ η ταράτσα (roof garden) με ανεμπόδιστη θέα κερδίζει τις εντυπώσεις.
Στο ημιυπόγειο υπάρχει ένα διαμέρισμα 45 τ.μ. με σαλόνι, μία κρεβατοκάμαρα και ένα μπάνιο, το οποίο έχει αυτόνομη είσοδο .Είναι ιδανικό για οικογένειες που έχουν  παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας ή ηλικιωμένους ανθρώπους. που έχουν ανάγκη την αυτονομία τους.
Κάθε όροφος έχει αυτονομία θέρμανσης, συναγερμό και θυροτηλέφωνο, καθώς και ηλεκτρικά παντζούρια. Το σπίτι διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, θέρμανση πετρελαίου, νυχτερινό ρεύμα, περιμετρικό κήπο και πέτρα που καλύπτει 140 τ.μ. εντός και εκτός σπιτιού. Επίσης, περιλαμβάνονται κλιματισμός, διπλά τζάμια και αποθήκη. 12τμ
Η διαρρύθμιση των χώρων προσφέρει ευελιξία και είναι ιδανική για επαγγελματίες που χρειάζεται να μείνουν για κάποια χρόνια στην Αθήνα. Υπάρχει δυνατότητα  να ενοικιαστεί κ επιπλωμένο με μια επιπλέον χρέωση.
Η μεζονέτα βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά με πρόσβαση σε συγκοινωνίες , είναι σε κομβικό σημείο πολύ κοντά στην Αττική οδό κ στην Περιφερειακή Υμηττού. Σε μόλις 5 λεπτά με τα ποδιά υπάρχουν σχολεία όλων των βαθμίδων ( Νηπιαγωγείο. Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο.)

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. | Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. | Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα. | Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Αποθήκη

Τζάκι

Κλιματισμός

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Θέσεις Parking: Δύο

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.