Πώληση Διαμέρισμα 110τ.μ. - Κέντρο, Άγιος Νικόλαος

Ζητούμενη τιμή: 550000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Άγιος Νικόλαος, Κέντρο

550,000 €

Ν. Λασιθίου, Άγιος Νικόλαος, Κέντρο

ID: 232181001-44

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

110

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

2ος

Προς πώληση: Διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων στον 2ο όροφο με συνολική επιφάνεια 110 τ.μ + μπαλκόνια 16 τ.μ.ΠεριγραφήΑυτό το αποκλειστικό διαμέρισμα αποτελεί μέρος του Olive Tree Residence, που βρίσκεται στο ζωντανό κέντρο του Αγίου Νικολάου και μόλις 600 μέτρα από την παραλία. ΤοποθεσίαΒρίσκεται  στην γραφική πόλη του Αγίου Νικολάου, Κρήτη, το Olive Tree Residence απολαμβάνει μια προνομιακή τοποθεσία. Το συγκρότημα απέχει μόλις 40 λεπτά οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ηρακλείου, καθιστώντας το εύκολα προσβάσιμο τόσο για τους τοπικούς όσο και για τους διεθνείς κατοίκους. Κύριες ατραξιόν όπως η Παραλία Αμμούδι (600μ) και η Λίμνη Βουλισμένη (700μ) βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, καθώς και βασικές ανέσεις όπως σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, καφετέριες και ταβέρνες, όλα προσβάσιμα μέσα σε πέντε λεπτά με τα πόδια.Το διαμέρισμα είναι σχεδιασμένο με υψηλής ποιότητας υλικά και περιλαμβάνει:Πανοραμικά Παράθυρα: Προσφέροντας εκπληκτική θέα και άφθονο φυσικό φως.Ευρύχωρα Μπαλκόνια: Ιδανικά για χαλάρωση και διασκέδαση.Υψηλής Ποιότητας Φινιρίσματα: Εξασφαλίζοντας πολυτελή διαβίωση.Ατομικό Σύστημα Ψύξης και Θέρμανσης: Παρέχοντας άνεση όλο το χρόνο.Ενεργειακή Κλάση Α+: Μεγιστοποιώντας την ενεργειακή αποδοτικότητα και μειώνοντας τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο.Κύρια ΧαρακτηριστικάΣτάθμευση και Αποθήκευση: Το διαμέρισμα διαθέτει μια καθορισμένη θέση στάθμευσης και αποθηκευτικό χώρο στο ισόγειο. Η θέση στάθμευσης είναι εξοπλισμένη με παροχές ρεύματος για ηλεκτρικά οχήματα, και το διαμέρισμα είναι προσβάσιμο μέσω ανελκυστήρα απευθείας από τον χώρο στάθμευσης.Μοντέρνες Συσκευές Κουζίνας: Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, μαγειρική εστία, φούρνο και μικροκύματα.Ηλιακά Πάνελ: Εγκατεστημένα για θέρμανση νερούΚυρίως Υπνοδωμάτιο με Ενσωματωμένο Μπάνιο, προσφέροντας επιπλέον ιδιωτικότητα και άνεση.Το κτήριο βρίσκεται ήδη υπό κατασκευή! Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα σπίτι σε αυτήν την αποκλειστική ανάπτυξη, συνδυάζοντας τη μοντέρνα πολυτέλεια με τη γοητεία και την άνεση του Αγίου Νικολάου.Ημερομηνία παράδοσης: Νοέμβριος 2025.
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέρμανση: Αυτόνομη

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Ημιτελής Οικοδομή

Δορυφορική κεραία

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.