Πώληση Συγκρότημα κατοικιών 36τ.μ. - Σκάλα Ποταμιάς, Θάσος

Ζητούμενη τιμή: 99500 €

Οικιστικό - Πώληση - Θάσος, Σκάλα Ποταμιάς

99,500 €

Ν. Καβάλας, Θάσος, Σκάλα Ποταμιάς

ID: 231191001-1293

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

36

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 10-1-17107 - Θάσος Σκάλα Ποταμιάς ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα νεόδμητος συγκρότημα κατοικιών ισόγειο συνολικής επιφάνειας 36.95 τ.μ. σε οικόπεδο 720 τ.μ. μόνο 110 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένος το 2024 και διαθέτει θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, κήπο, σίτες, διπλά τζάμια απόσταση από πόλη 12000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 37000 μέτρα - Τιμή: 99.500 € (Κωδικός γραφείου 231191001-1293) «Οικισμός Περσεφόνη»


Ο οικισμός Περσεφόνη είναι ένα καινούριο έργο που θα κατασκευαστεί μόλις 120 μέτρα από τις χρυσές αμμουδιές της Σκάλας Ποταμιάς στη Θάσο.
Αποτελούμενος από 11 κατοικίες, συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις. Το εσωτερικό είναι σχεδιασμένο με τρόπο ώστε να δημιουργεί έναν φιλόξενο και λειτουργικό χώρο για τους διαμένοντες. Υπάρχουν, επίσης, ευρύχωρα μπαλκόνια, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει ξέγνοιαστες στιγμές με θέα τον καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο.
Εξωτερικά, υπάρχουν φυτά διαφόρων ειδών, αλλά και στοιχεία ξύλου και πέτρας, τα οποία βοηθάνε στην εναρμόνιση του συγκροτήματος με την πλούσια φύση της περιοχής.
Επιπλέον, τοποθετείται σε απόσταση αναπνοής από την Χρυσή Ακτή, την πιο γνωστή παραλία στην περιοχής, με καθαρά και ρηχά νερά, ιδανική για οικογένειες και παιδιά.
Η αγορά του οικισμού Περσεφόνη προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για προσωπική χρήση όσο και για επένδυση.

Το συγκρότημα αποτελείται από :

• 5 Διαμερίσματα ισογείου από 36,95 τ.μ. έως 37,49τ.μ, που αποτελούνται από σαλοκουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο.
• 5 Διαμερίσματα ορόφου με σοφίτα από 55,45τ.μ. έως 56,36τ.μ, που αποτελούνται από σαλοκουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια.
• 1 Κατοικία με σοφίτα 72,5τ.μ, που αποτελείται από σαλοκουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια.

Ημερομηνία Παράδοσης Οικισμού: 30/5/2026

After Sales – Property Management
Ένα σπίτι χρειάζεται συντήρηση και καθαρισμό για να διατηρήσει την αξία του. Κατά τη διάρκεια της απουσίας σας ,μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι μέσω της υπηρεσίας του property management μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη συντήρησης του ακινήτου σας, επιβεβαιώνοντας ότι πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες σας.
Περιλαμβάνει:
✔ Τακτική επιθεώρηση, επίβλεψη του ακινήτου  
✔ Συγκέντρωση της αλληλογραφίας σας  
✔ Υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης (κατοικίας, κήπου κλπ)
✔ Πληρωμή λογαριασμών (Κοινής ωφέλειας, Εφορίας)

PAY AS WE BUILD – έξυπνο πλάνο αποπληρωμής
Αποτελεί ένα πρόγραμμα έξυπνης αποπληρωμής για τους πελάτες -αγοραστές κατοικιών που κατασκευάζει ο όμιλός μας. Ο αγοραστής – επενδυτής αγοράζει με σταδιακή αποπληρωμή, χωρίς διαμεσολάβηση τράπεζας, βάσει της προόδου των κατασκευαστικών εργασιών. Αποκτήσετε την δική σας νεόδμητη κατοικία εύκολα χωρίς να το «καταλάβετε».
Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ:
PAY AS WE BUILD

Η Σκάλα Ποταμιάς βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Θάσου και αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους παραθεριστικούς προορισμούς της. Η παραλία της, η Χρυσή Ακτή, είναι από τις πιο φημισμένες παραλίες του νησιού, με λεπτή, χρυσαφένια άμμο που απλώνεται για περίπου 3 χιλιόμετρα. Τα νερά είναι ρηχά, καθαρά και γαλαζοπράσινα, ιδανικά για κολύμβηση και θαλάσσια σπορ.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Πόρτα ασφαλείας

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.