Πώληση Μονοκατοικία 67τ.μ. - Στελίδα, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 450000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Νάξος, Στελίδα

450,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Στελίδα

ID: 231991001-177

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

67

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2018

Όροφος

Ισόγειο

Αυτή η όμορφη μεζονέτα βρίσκεται στη μαγευτική Στελίδα της Νάξου και προσφέρει την τέλεια ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα άνετο και καλαίσθητο επενδυτικό εξοχικό ή μια μόνιμη κατοικία.
Η κατοικία έχει συνολική εσωτερική επιφάνεια 67 τ.μ. και βρίσκεται σε ένα ευρύχωρο οικόπεδο 1500 τ.μ.
Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με κτιστό διπλό κρεβάτι, ιδανικό για απόλυτη χαλάρωση, ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα και μπαλκόνι με θέα το απέραντο γαλάζιο.
Ο ισόγειος όροφος διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με  δύο μονά κρεβάτια, ιδανικό για παιδιά ή φιλοξενούμενους, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με σύγχρονες συσκευές, έτοιμη να καλύψει όλες τις μαγειρικές σας ανάγκες, ένα δωμάτιο με άπλετο αποθηκευτικό χώρο με πλυντήριο για να κρατάτε οργανωμένα και τακτοποιημένα όλα σας τα πράγματα και ένα καθιστικό για στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας με απέραντη θέα.
Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει ένας μεγάλος κήπος με πλούσια βλάστηση  που προσφέρει πολλές δυνατότητες για χαλάρωση, ψυχαγωγία. κοινωνικές εκδηλώσεις μπάρμπεκιου και χώρο παιχνιδιού.
Η μεζονέτα αυτή προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για να απολαύσετε τη ζωή στη Νάξο, με όλες τις ανέσεις και την ηρεμία που προσφέρει η περιοχή.
Η κοντινή απόσταση από τη θάλασσα και τα γραφικά τοπία της Νάξου κάνουν το ακίνητο αυτό μια πραγματική ευκαιρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό ακίνητο. 

Το ακίνητο απέχει περίπου 4χλμ οδικώς από τη Χώρα Νάξου. Οι άλλες γειτονικές παραλίες της Αγίας Άννας και του Αγίου Προκοπίου βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο.
Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 1,3χλμ.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού και εξασφαλίστε τη θέση σας στην ακμάζουσα αγορά ακινήτων της Νάξου, επικοινωνώντας με το γραφείο μας για επαγγελματική συμβουλή από ένα από τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Θέσεις Parking: Πέντε

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.