Πώληση Βίλα 153τ.μ. - Κάστελλος, Γεωργιούπολη

Ζητούμενη τιμή: 800000 €

Βίλα - Πώληση - Γεωργιούπολη, Κάστελλος

800,000 €

Ν. Χανίων, Γεωργιούπολη, Κάστελλος

ID: 231661008-92

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

153

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

Ισόγειο

Η περιοχή Κάστελλος Αποκορώνου είναι μια τουριστική περιοχή, 23 χιλιόμετρα δυτικά του Ρεθύμνου, και σε κοντινή απόσταση από τις δημοφιλείς περιοχές του Καβρού και της Γεωργιούπολης, οι οποίες προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες. Οι περιοχές αυτές προσφέρουν δεκάδες παραδοσιακές ταβέρνες, καφενεία, φαρμακεία και σουπερμάρκετ, εξασφαλίζοντας την άνετη και απρόσκοπτη διαμονή των επισκεπτών κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.Στην περιοχή αυτή, διατίθεται προς πώληση πολυτελής κατοικία υπό ανέγερση, επιφάνειας 153 τ.μ., σε οικόπεδο 4.174 τ.μ. Η κατοικία θα περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο σαλονοτραπεζαρίας και κουζίνας, ευάερο και ευήλιο, με βορινό προσανατολισμό που εξασφαλίζει άπλετο φως καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, θα διαθέτει τρία άνετα υπνοδωμάτια και δύο μπάνια.Τα κουφώματα θα είναι διπλά αλουμινίου για καλύτερη ηχομόνωση και θερμομόνωση, ενώ το σύστημα θέρμανσης θα είναι ενδοδαπέδιο με τεχνολογία αντλίας θερμότητας, προσφέροντας μέγιστη εξοικονόμηση ρεύματος και χρημάτων. Ο μεγάλος εξωτερικός χώρος που περιβάλλει την κατοικία θα διαθέτει κήπο, ιδιωτική πισίνα και χώρο BBQ, για άνετες και ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης με θέα βουνό και θάλασσα.
Η ανέγερση της κατοικίας θα είναι σε 8 μήνες.
Αυτή η βίλα αποτελεί μοναδική ευκαιρία είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για επένδυση, σε μια από τις τουριστικότερες περιοχές της Κρήτης.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Ενεργειακή κλάση: Α+

Θέρμανση

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Αποθήκη

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Δυτικό

Θέα: Θάλασσα

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Ημιτελής Οικοδομή

Κήπος

Θέσεις Parking: Τρεις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.