Πώληση Μονοκατοικία 212τ.μ. - Λειβαθώ, Κεφαλονιά

ΥΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Μονοκατοικία - Πώληση - Κεφαλονιά, Λειβαθώ

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Λειβαθώ

ID: 231771013-193

Τετραγωνικά Μέτρα

212

Εξοχική κατοικία

Ναι

ΠΩΛΕΙΤΑΙ : Διατίθεται προς πώληση δύο μονοκατοικίες σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 256τ.μ. στα Μουσάτα, Κεφαλονιάς. Πρόκειται για μια ισόγεια μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 40τ.μ. και διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και ενιαία σαλονοκουζίνα. Το ίδιο οικόπεδο μοιράζεται με μια διώροφη κατοικία αρωγής η οποία διαθέτει 3 υπνοδωμάτια στον όροφο και στο ισόγειο εναν μεγάλο ενιαίο χώρο, μια κουζίνα, ένα εξωτερικό μπάνιο καθώς και μια αποθήκη.

Στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν μπαλκόνια και σκεπαστές βεράντες με διάφορα δέντρα. Επίσης, προς πώληση βρίσκεται και άλλο ένα όμορο οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 394τ.μ. όπου έχει δυνατότητα δόμησης 250τ.μ. και μπορεί να αξιοποιηθεί για ανέγερση νέων κατοικιών καθώς και βοηθητικός χώρος, πάρκινγκ για τα ήδη υπάρχων κτίσματα.

Τα Μουσάτα είναι χωριό στη νότια Κεφαλλονιά γνωστό για την παραλία του, το Τραπεζάκι. Η παραλία είναι μεγάλη σε μήκος, αμμουδερή, ιδανική για μικρά παιδιά. Πάνω από το χωριό δεσπόζει ο Αίνος, ενώ έχει όμορφη θέα προς τη θάλασσα.

Η περιοχή έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια τουριστικά και διαθέτει πλήθος τουριστικών καταλυμάτων, εστιατόρια, ταβέρνες, και μίνι μάρκετ, ωστόσο το μέρος έχει διατηρήσει την παραδοσιακή του ταυτότητα.

Κοντινές παραλίες είναι ο άγιος Θωμάς, το Κανάλι και η μεγάλη παραλία σε μήκος Λουρδάς με γαλάζια, πεντακάθαρα νερά, βραβευμένη με γαλάζια σημαία.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Γ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

WC

Αποθήκη

Επιπλωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Κήπος

Διατηρητέο

Δορυφορική κεραία

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.