Πώληση Μονοκατοικία 112τ.μ. - Κέντρο, Αρμενοί

Ζητούμενη τιμή: 60000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Αρμενοί, Κέντρο

60,000 €

Ν. Χανίων, Αρμενοί, Κέντρο

ID: 231671042-28

Τετραγωνικά Μέτρα

112

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από RE/MAX Specialists και τον Δημήτρη Σκιτζή

Πωλείται πετρόχτιστη παραδοσιακή κατοικία στο χωριό Αρμένοι Αποκορώνου. Για κάποιους το νόημα της ζωής είναι να απολαμβάνουν την ηρεμία και τον παραδοσιακό τρόπο ζωής στην ελληνική ύπαιθρο. Για άλλους το να συνδυάζουν αυτό το στυλ διαβίωσης έχοντας παράλληλα έσοδα από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Η πρότασή μας ικανοποιεί και τις δύο συνθήκες. Το ακίνητο είναι ισόγειο, έχει εμβαδόν 112 τ.μ. και βρίσκεται σε μία ήσυχη γειτονιά των Αρμένων. Το οικόπεδο έχει έκταση 201 τ.μ. Αποτελείται από σαλόνι με οντά, κουζίνα, εσωτερική τουαλέτα και αποθήκη. Στην είσοδο υπάρχει αυλή που περιβάλλεται από περιμετρικό τοιχίο εξασφαλίζοντας έτσι ιδιωτικότητα στον κάτοχο του. Μία δεύτερη αυλή στην πίσω πλευρά του οικοπέδου, παρέχει τη δυνατότητα είτε καλλιέργειας ενός μικρού κήπου είτε της δημιουργίας ενός χώρου χαλάρωσης. Το σπίτι χρήζει ολικής ανακαίνισης. Με ένα σχετικά μικρό κεφάλαιο μπορεί να εκσυγχρονιστεί και είτε να αποτελέσει μόνιμη κατοικία είτε να χρησιμοποιηθεί για επενδυτικό σκοπό.

Το προς πώληση ακίνητη απέχει 300 περίπου μέτρα από το κέντρο του χωριού. Παραδοσιακό καφενείο, εστιατόρια με κρητικά εδέσματα και καταστήματα ειδών πρώτης ανάγκης βρίσκονται εκεί προς εξυπηρέτηση των κατοίκων.
Η πλατεία του χωριού φημίζεται επίσης για το ειδυλλιακό τοπίο της.

Η απόσταση από το κέντρο των Χανίων είναι μισή περίπου ώρα και από το αεροδρόμιο 40 λεπτά.
Οι κοντινές παραλίες των Καλυβών και της Αλμυρίδας απέχουν 10 και 15 λεπτά αντίστοιχα.
Από τον επαρχιακό δρόμο Καλυβών-Βρυσών Αποκορώνου παρέχεται η δυνατότητα πεζοπορίας και εξορμήσεων προς τα Λευκά Όρη.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.