Πώληση Ξενοδοχείο 215τ.μ. - Κουτσουνάρι, Ιεράπετρα

Ζητούμενη τιμή: 1500000 €

Ξενοδοχείο - Πώληση - Ιεράπετρα, Κουτσουνάρι

1,500,000 €

Ν. Λασιθίου, Ιεράπετρα, Κουτσουνάρι

ID: 231311001-672

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

215

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

2009

Όροφος

Ισόγειο

ΔΥΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗ ΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 2 κουζίνες, 1 αποθήκη, 215 τ.μ. συνολικού χώρου διαβίωσης, πισίνα 5x8 μ., ιδανικά για το πρόγραμμα ΧΡΥΣΗ ΒΙΖΑ ή για ενοικίαση. Τα διαμερίσματα βρίσκονται στο πιο γραφικό σημείο της νότιας ακτής της Κρήτης, μεταξύ των πόλεων Ιεράπετρας και Σητείας, πολύ κοντά στην Ιεράπετρα.

Εκτός από ένα όμορφο εξοχικό, το ακίνητο αποτελεί επίσης μια φανταστική επενδυτική ευκαιρία, καθώς και μια ετήσια κατοικία λόγω των ήπιων χειμώνων της Νότιας Κρήτης. Αυτά τα δύο μοντέρνα διαμερίσματα είναι χτισμένα στην κορυφή ενός λόφου, πάνω από μια παραλία 3,5 χλμ. με κρυστάλλινα νερά, θαλάσσια σπορ και άλλες δραστηριότητες, εστιατόρια με παραδοσιακή κρητική κουζίνα για ένα ρομαντικό δείπνο δίπλα στην ακτή, όλα σε απόσταση 5 λεπτών οδήγησης. Τα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα με εξοπλισμένες κουζίνες, σαλόνια με καναπέδες, τραπέζια κ.λπ., και στυλάτα μπάνια με ντους. Ένας ηλιακός θερμοσίφωνας παρέχει και στα δύο διαμερίσματα ζεστό νερό όλο το χρόνο. Το οικόπεδο, συνολικής επιφάνειας 4000 τ.μ., περιβάλλεται από χτισμένο πέτρινο τοίχο, με άφθονο χώρο στάθμευσης για έξι αυτοκίνητα, καλλιεργημένο κήπο και πράσινο γρασίδι, 50 ελαιόδεντρα πλήρους παραγωγής, 4 πεύκα κ.λπ. Η ευρύχωρη πισίνα ολοκληρώνει την πολυτέλεια αυτού του ακινήτου για στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο ή στιγμές κοινής απόλαυσης με φίλους, απολαμβάνοντας το μεγάλο μπλε της Μεσογείου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και ένα από τα μεγαλύτερα στη Μεσόγειο Θάλασσα. Σήμερα, ο διάσημος Μινωικός πολιτισμός του παρελθόντος συναντά την γαστρονομική κουλτούρα του παρόντος, μαζί με το τοπίο, τις διάσημες παραλίες, τα μουσεία, τους αρχαιολογικούς χώρους και την τρέχουσα ισχυρή ανάπτυξη, καθιστώντας την Κρήτη έναν από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πέντε λεπτά οδήγησης από την παραλία. Δεκαπέντε λεπτά οδήγησης από την πόλη της Ιεράπετρας. Μία ώρα οδήγησης από το αεροδρόμιο της Σητείας. Περίπου δύο ώρες οδήγησης από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

RE/MAX Real Advisor, Τel. (0030) 2155550611, email: remax.real.advisor@gmail.com, website: www.remax-realadvisor.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Αποθήκη

Διαμπερές

Επιπλωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Έξι

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.