Πώληση Μονοκατοικία 80τ.μ. - Κέντρο, Κεραμωτή

Ζητούμενη τιμή: 390000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Κεραμωτή, Κέντρο

390,000 €

Ν. Καβάλας, Κεραμωτή, Κέντρο

ID: 231331014-324

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

80

Έτος Κατασκευής

1985

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 20-1-17053 - Κεραμωτή Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένη μονοκατοικία στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 80 τ.μ. σε οικόπεδο 422 τ.μ. μόνο 90 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1985 και διαθέτει θέρμανση θερμοπομπός, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα ξύλινα, πέτρινα πατώματα, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες απόσταση από πόλη 16000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 12000 μέτρα - Τιμή: 390.000 € (Κωδικός γραφείου 231331014-324) Προς πώληση επιπλωμένη και εξοπλισμένη μονοκατοικία 1ου ορόφου 80 τ.μ. εντός οικοπέδου 422 τ.μ. στην Κεραμωτή Νέστου, πλησίον του λιμανιού, με έτος κατασκευής το 1985, σε καλή κατάσταση. Πρόκειται για μονοκατοικία παραδοσιακή, φωτεινή και εσωτερική. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 σαλόνι, 1 κουζίνα, 1 μπάνιο, τα δάπεδα είναι από πέτρα Ακροβουνίου, τα κουφώματα είναι ξύλινα και ως μέσο θέρμανσης διαθέτει 1 κλιματιστικό, τζάκι και θερμοπομπό. Επιπλέον το σπίτι διαθέτει σίτες και βεράντα, ενώ η κεραμοσκεπή βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Στο ισόγειο της κατοικίας υπάρχει πυλωτή με 1 κουζίνα και 1 WC.
Πρόκειται για μια παραδοσιακή κατοικία με ιδιαίτερο ύφος και στυλ, βρίσκεται σε καλή κατάσταση λόγω της καλής συντήρησής της, διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να αποτελέσει μια ιδανική εξοχική κατοικία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και τους χειμερινούς, διαθέτει ιδιαίτερα διαμορφωμένους χώρους για συγκέντρωση παρέας (πυλωτή, βεράντα, δέντρα εντός του οικοπέδου). Προνόμιο της επίσης, αποτελεί η ήρεμη γειτονιά όπου βρίσκεται αλλά και η κοντινή της απόσταση από την θάλασσα (90m), από σούπερ μάρκετ (250m) και το κέντρο του χωριού που διαθέτει φαρμακείο, καφέ, ταβέρνες και καταστήματα με πλήθος καταναλωτικού κοινού κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Έχει απόσταση 90 μέτρα από τη θάλασσα, 12 χλμ. από το αεροδρόμιο Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», 16 χλμ. από την πόλη της Χρυσούπολης και 20 χλμ. από την Εγνατία Οδό. Για την υπόδειξη του ακινήτου απαραίτητη είναι η αστυνομική ταυτότητα του ενδιαφερόμενου.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τύπος Θέρμανσης: Θερμοσυσσωρευτές

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τζάκι

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.