Πώληση Μεζονέτα 241τ.μ. - Παχιανά, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 330000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Χανιά, Παχιανά

330,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Παχιανά

ID: 231671035-112

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

241

Έτος Κατασκευής

1986

Όροφος

Υπόγειο

Πωλείται από τον Χαρίτο Μαυριδάκη και την RΕ/ΜΑΧ Specialists.

Διώροφο κτήριο συνολικού εμβαδού 241τ.μ στον Άγιο Νεκτάριο Παχιανών.Το ακίνητο  αποτελείται από ένα κατάστημα στο ισόγειο 135 τ.μ και ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου 106 τ.μ.Το κατάστημα είναι ήδη νοικιασμένο με ικανοποιητικό ενοίκιο και διάρκεια για άλλα δύο χρόνια τουλάχιστον. Το διαμέρισμα είναι σε πολύ καλή κατάσταση από μερική ανακαίνιση και έτοιμο να φιλοξενήσει τους επόμενους ιδιοκτήτες του. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ένα πολύ μεγάλο σαλόνι - τραπεζαρία, μια κουζίνα, ένα w.c και ένα μπάνιο. Διαθέτει αλουμίνια παλαιού τύπου, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου και ηλιακό θερμοσίφωνα. Πρόκειται για ένα ακίνητο σε εξαιρετική τοποθεσία το οποίο μπορεί να εκμεταλλευτεί κάποιος επενδυτικά ή ακόμα μπορεί να γίνει το σπίτι μια οικογένειας με παιδιά που θέλει άμεση πρόσβαση στην πόλη χωρίς όμως τον θόρυβο αυτής. Ενδείκνυται για επενδυτική χρήση αλλά και για ιδιοκατοίκηση.

Για περισσότερες πληροφορίες: Μαυριδάκης Χαρίτος 6942605359 RE/MAX Specialists Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες Ελ. Βενιζέλου 92-94 Χανιά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

WC

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Ανακαινισμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.