Πώληση Ξενοδοχείο 1500τ.μ. - Γεράνι, Πλατανιάς

Ζητούμενη τιμή: 6900000 €

Ξενοδοχείο - Πώληση - Πλατανιάς, Γεράνι

6,900,000 €

Ν. Χανίων, Πλατανιάς, Γεράνι

ID: 231671042-27

Τετραγωνικά Μέτρα

1500

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Ξενοδοχείο διατίθεται προς πώληση αποκλειστικά από τον Δημήτρη Σκιτζή και τη RE/MAX Specialists.

Βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον μίας από τις πιο γνωστές τουριστικές περιοχές των Χανίων με δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης της περιοχής.. 
Το συγκρότημα αναπτύσσεται σε έκταση 12.300 τ.μ. και αποτελείται από 29 μονά αλλά πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια 25 τμ με ατομική βεράντα και 21 δωμάτια με σαλόνι κουζίνα μεγέθους από 27 έως 32 τμ με ατομική βεράντα.
Βάσει της οικοδομικής αδείας, δίνεται η δυνατότητα ανέγερσης τουλάχιστον 13 ακόμη διαμερισμάτων. 
Τα περισσότερα διαμερίσματα έχουν ανακαινιστεί το 2018. Η ρεσεψιόν βρίσκεται σε ξεχωριστό κτίριο στην είσοδο του συγκροτήματος. 
Το ξενοδοχείο έχει μεγάλη πρόσοψη στην παραλία με την πεντακάθαρη θάλασσα της περιοχής. Επίσης  υπάρχει μεγάλη πισίνα για ενήλικες και μικρότερη  για παιδιά συνολικού μεγέθους 171 τμ..
 Οι παροχές προς τους πελάτες συμπληρώνονται με το μπαρ και το εστιατόριο που λειτουργεί τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Η κουζίνα παρέχει γκουρμέ επιλογές και προσελκύει εκτός από τους θαμώνες, περαστικούς και μόνιμους κατοίκους της περιοχής που θέλουν να απολαύσουν τη ηρεμία, τη δροσιά και τη γαστρονομική κουζίνα.
Η επιχείρηση είναι απόλυτα υγιής και κερδοφόρα και με πολύ καλή βαθμολογία στις αξιολογήσεις των πελατών. Πολύ καλή επιλογή για τουριστική εκμετάλλευση ή  για επένδυση με προοπτική επιστροφής του κεφαλαίου εντός ολίγων ετών. Η απόσταση από το κέντρο των Χανίων είναι 13,7 χιλιόμετρα και από το αεροδρόμιο των Χανίων 28,7 χιλιόμετρα. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν αρκετές  κοσμοπολίτικες παραλίες, όπως του Πλατανιά και της Αγίας Μαρίνας.  Επίσης οι φημισμένες και βραβευμένες παραλίες Φαλάσαρνα και Ελαφονήσι, απέχουν περίπου 40 λεπτά.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Pouregas Team: Δημήτρης Σκιτζής
Τηλ. 6945813229 ή 28210 58833
RE/MAX Specialists
Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες
Ελ. Βενιζέλου 92 Χανιά

Εξυπηρετούμε σε 110 χώρες του κόσμου με 140.000 συμβούλους ακινήτων επί 50 συναπτά έτη.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.