Πώληση Μονοκατοικία 92τ.μ. - Γλώσσα, Κολυμβάρι

Ζητούμενη τιμή: 88000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Κολυμβάρι, Γλώσσα

88,000 €

Ν. Χανίων, Κολυμβάρι, Γλώσσα

ID: 231671060-18

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

92

Έτος Κατασκευής

1960

Όροφος

Ισόγειο

Πωλείται από την RE/MAX Specialists και την AnnSofi Bistrom
Παλιά μονοκατοικία 92τ.μ. σε ένα επικλινές οικόπεδο 675 τ.μ. με όμορφη θέα στους γύρω ελαιώνες

Η μονοκατοικία είναι κατασκευασμένη το 1960 και αποτελείται από ισόγειο κύριο τμήμα 83 τ.μ., εξωτερικό μπάνιο 9 τ.μ., 2 αποθηκευτικούς χώρους 2 τ.μ. και 19 τ.μ. καθώς και πετρόκτιστο υπόγειο.
Το ακίνητο απαιτεί σημαντικές ανακαινίσεις για να διασφαλιστεί τόσο η δομική ακεραιότητα όσο και η συνολική λειτουργικότητα.
Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης, είτε αντικατάστασης του υπάρχοντος κτιρίου, αφού το υπόλοιπο δόμησης για ιδιωτική κατοικία είναι 240 τ.μ..

Το ακίνητο που βρίσκεται στη Γλώσσα, έχει πρόσβαση από ασφαλτόδρομο που περνά μέσα από το χωριό, και σε απόσταση 5 λεπτών οδικώς, θα βρείτε τις Βουκουλιές, που προσφέρει ανέσεις όπως σούπερ μάρκετ, τράπεζα, φούρνο, ταβέρνες και φαρμακείο.
Το χωριό Γλώσσα είναι ήσυχο, έχει λίγα σπίτια με ντόπιους αλλά και ξένους κατοίκους.  Σε απόσταση 15 λεπτών με το αυτοκίνητο, βρίσκεται ο Ταυρωνίτης, με την ωραία βοτσαλωτή παραλία του. Οι Βουκουλιές και ο Ταυρωνίτης είναι δραστήρια, εργατικά χωριά, που δεν κλείνουν τον χειμώνα. Η πόλη των Χανίων απέχει 45 λεπτά από τη Γλώσσα.

Ενδιαφέρεστε να το δείτε αυτοπροσώπως;
Επικοινωνήστε με την Annsofi Bistrom στο 6943472682 για περισσότερες πληροφορίες ή υπόδειξη του ακινήτου.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Αποθήκη

Μπάνιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Προσανατολισμός: Δυτικό

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.