Πώληση Διαμέρισμα 32τ.μ. - Μαρτίου, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 123000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Μαρτίου

123,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Μαρτίου

ID: 231361004-1817

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

32

Έτος Κατασκευής

1966

Όροφος

4ος

Κωδικός ακινήτου: 40-6095 - Θεσσαλονίκη Δήμος Μαρτίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 32 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1966 και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε αστικό τοπίο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά.Θερμοπυλών δίπλα στον σταθμό του μετρό της Μαρτίου πωλείται πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη διχωρη γκαρσονιέρα 32 τμ στον 4ο όροφο. Πολυτελώς ανακαινισμένη απο έμπειρο μηχανικο με κορυφαία υλικά και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας. Αποτελείται από σαλοκουζίνα, ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και μπάνιο, έχει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, ενεργειακά κουφώματα Kömmerling με διπλούς υαλοπίνακες, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, πλήρη επίπλωση και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές.

Οι φωτογραφίες είναι από παρόμοιο διαμέρισμα του κατασκευαστή.

Το διαμέρισμα βρίσκεται υπό ολική ανακαίνιση και θα παραδοθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου 

  • Τιμή: 123.000 € Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Re/max Domino Κλεάνθους 25, Κάτω Τούμπα 2313088317 www.remax-domino.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Ανελκυστήρας

Επιτρέπονται κατοικίδια

Πόρτα ασφαλείας

Ανακαινισμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.