Πώληση Μεζονέτα 132τ.μ. - Στέρνες, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 410000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Ακρωτήρι, Στέρνες

410,000 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Στέρνες

ID: 231671035-109

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

132

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2010

Όροφος

Ισόγειο

Πωλείται αποκλειστικά από τον Μαυριδάκη Χαρίτο και την RE/MAX Specialists 

Πετρόχτιστη μεζονέτα 132τ.μ στις Στέρνες, πρόκειται για ένα ακίνητο εξαιρετικής κατασκευής και αισθητικής που δίνει εύκολη πρόσβαση στις πιο διάσημες παραλίες του Ακρωτηρίου με πρώτες το Μαράθι και το Λουτράκι, τον Σταυρό αλλά και το Σεϊτάν λιμάνι.Στο ισόγειο συναντάμε έναν μεγάλο φωτεινό ενιαίο χώρο κουζίνας και καθιστικού με ένα w.c, ένα υπνοδωμάτιο  και μια μικρή αποθήκη. Και στον πρώτο όροφο θα βρούμε ακόμα τρία υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο μπάνιο και μια επιπλέον αποθήκη.Επιπλέον εξωτερικά υπάρχει μια ακόμα αποθήκη και μια σκεπαστή θέση πάρκινγκ εντός του οικοπέδου.Σε όλους τους χώρους του σπιτιού υπάρχουν κλιματιστικά ενώ για την θέρμανση έχει εγκατασταθεί σύστημα καλοριφέρ με λέβητα πετρελαίου καθώς και μια σόμπα πέλλετ. Όλες οι εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές στην κουζίνα είναι inox και τα ντουλάπια και οι πάγκοι φτιαγμένα με άριστα υλικά.Πρόκειται πραγματικά για μια σύγχρονη και ποιοτική κατασκευή φτιαγμένη με τα καλύτερα υλικά.

Απέχει μόλις 4,7 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, 18,6 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης των Χανίων και 18,4 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σούδας.

Για περισσότερες πληροφορίες: Μαυριδάκης Χαρίτος 6942605359 RE/MAX Specialists Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες Ελ. Βενιζέλου 92-94 Χανιά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Κουζίνα: Αυτόνομη

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Τζάκι

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Δορυφορική κεραία

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.