Πώληση Διαμέρισμα 87τ.μ. - Κέντρο, Νέα Ιωνία Βόλου

Ζητούμενη τιμή: 95000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Νέα Ιωνία Βόλου, Κέντρο

95,000 €

Ν. Μαγνησίας, Νέα Ιωνία Βόλου, Κέντρο

ID: 230941129-33

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

87

Έτος Κατασκευής

1987

Όροφος

1ος

Γιώργος Μεταφτσής 6906825777 - Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας και μέλος της μεσιτικής ομάδας #NTteam στο Βόλο - (Θεοδωρίδης Νικόλαος , Τζιαφέτας Νικόλαος, Λιάκος Κωνσταντίνος, Αναστάσιος Τάνας ). Διατίθεται προς πώληση γωνιακό διαμέρισμα 87 τετραγωνικών μέτρων, στην οδό Γκλαβάνη 8, στην Νέα Ιωνία Βόλου. Πρόκειται για ένα υπέροχο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, με καλό νότιο προσανατολισμό, τοποθετημένο σε μια ήσυχη γειτονιά, με μεγάλη πρόσοψη σε κοινόχρηστο χώρο. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, κουζίνα και σαλόνι με τραπεζαρία.
Εξωτερικά, το διαμέρισμα διαθέτει ένα μεγάλο στεγασμένο μπαλκόνι με πρόσωπο σε παιδικό σταθμό, προσφέροντας έναν ιδανικό χώρο για χαλάρωση και απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα. Τα υπνοδωμάτια έχουν δικό τους στεγασμένο μπαλκόνι με ανατολικό προσανατολισμό, εξασφαλίζοντας φυσικό φως και αερισμό.
Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με ατομικό καυστήρα φυσικού αερίου για θέρμανση, προσφέροντας άνεση και οικονομία. Επιπλέον, διαθέτει τέντες και στα δύο μπαλκόνια για προστασία από τον ήλιο και την ιδιωτικότητα.
Στο υπόγειο υπάρχει αποθήκη, ενώ ο ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα να παρκάρει στον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής. Η ευρύτερη περιοχή προσφέρει  υποδομές με σούπερ μάρκετ, στάση λεωφορείου, σχολεία όλων των βαθμίδων, φαρμακεία και ιατρεία σε κοντινή απόσταση, καλύπτοντας όλες τις καθημερινές ανάγκες.
Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα, που συνδυάζει άνεση, λειτουργικότητα και ποιότητα ζωής στην καρδιά της Νέας Ιωνίας Βόλου.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Μία

Πρόσοψης

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.