Πώληση Μονοκατοικία 158τ.μ. - Σίβα, Τετραχώρι

Ζητούμενη τιμή: 160000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Τετραχώρι, Σίβα

160,000 €

Ν. Ηρακλείου, Τετραχώρι, Σίβα

ID: 231901019-1

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

158

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

1930

Όροφος

Ισόγειο

Ένα ρουστίκ καταφύγιο στην καρδιά της Οινοπαραγωγικής Περιφέρειας Κρήτης.
Καλώς ήρθατε στην Κερασιά, μια μαγευτική ιδιοκτησία που βρίσκεται στο γοητευτικό χωριό της Κερασιάς, στην Κρήτη. Αυτό το παραδοσιακό σπίτι,  ανακαινισμένο και συντηρημένο, προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό ρουστίκ γοητείας και μοντέρνας άνεσης, καθιστώντας το ιδανικό καταφύγιο για όσους αναζητούν ηρεμία και μια γεύση από την αυθεντική ελληνική ζωή στο χωριό.
Τοποθεσία και περιβάλλοντα χώρο:
Το σπίτι βρίσκεται στα Κεράσια, ένα γραφικό χωριό που φημίζεται για τα καταπράσινα τοπία του και το κρασί. Μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Ηράκλειο, την πρωτεύουσα του νησιού, και την πλησιέστερη παραλία, το σπίτι παρέχει εύκολη πρόσβαση στις αστικές ανέσεις και την όμορφη κρητική ακτογραμμή. Η πολυσύχναστη πόλη Βενεράτο, λιγότερο από 2 χιλιόμετρα μακριά, προσφέρει σούπερ μάρκετ, ταβέρνες και βασικές υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας την ευκολία στα χέρια σας. Οι παρθένες παραλίες των νότιων ακτών απέχουν επίσης μόλις 25 λεπτά με το αυτοκίνητο, ιδανικές για ημερήσιες εκδρομές και παραθαλάσσιες περιπέτειες.
 Το σπίτι αποτελείται από 118m² χώρο διαβίωσης, καθώς και ένα ξεχωριστό χώρο επισκεπτών. Το ακίνητο διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, χωρισμένα μεταξύ της κύριας κατοικίας και του χώρου των επισκεπτών, παρέχοντας  ιδιωτικότητα τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες.
Κεντρικό Σπίτι:
Η κύρια κατοικία αποπνέει ρουστίκ κομψότητα με τον παραδοσιακό σχεδιασμό και τις προσεγμένες ανακαινίσεις. Το ισόγειο διαθέτει ένα άνετο σαλόνι με τζάκι, ιδανικό για χαλαρωτικά βράδια. Δίπλα στο σαλόνι υπάρχει μια άρτια εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία, που προσφέρει έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο για γεύματα και συγκεντρώσεις. Ένα μικρό μπάνιο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία σε αυτόν τον όροφο.
Στον επάνω όροφο, η κύρια κρεβατοκάμαρα ανοίγει σε ένα σκεπαστό μπαλκόνι, ένα γαλήνιο σημείο για να απολαύσετε την εκπληκτική θέα στα γύρω βουνά. Αυτό το μπαλκόνι, κάποτε υπνοδωμάτιο, έχει μετατραπεί σε έναν ευρύχωρο χώρο με ανοιχτή πρόσοψη, ιδανικό για να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής.
Χώρος Επισκεπτών:
 Eίναι μια ευχάριστη προσθήκη, παρέχοντας ένα ιδιωτικό καταφύγιο για τους επισκέπτες. Περιλαμβάνει ένα άνετο σαλόνι, ένα μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι στον επάνω όροφο. Αυτός ο ξεχωριστός χώρος εξασφαλίζει άνεση και ιδιωτικότητα για τους επισκέπτες, καθιστώντας τον εξαιρετικό χαρακτηριστικό για τη φιλοξενία φίλων ή οικογένειας.
Ανακαίνιση και Συντήρηση:
Το ακίνητο ανακαινίστηκε πριν από περίπου 20 χρόνια από τον ιδιοκτήτη του, πρώην κατασκευαστή σκαφών. Η ποιότητα της ανακαίνισης είναι εμφανής σε όλο το ακίνητο, το οποίο έχει διατηρηθεί με αγάπη για να διατηρηθεί ο χαρακτήρας και η γοητεία του. Η προσεκτική προσοχή στη λεπτομέρεια και τα υψηλά πρότυπα συντήρησης κάνουν αυτό το σπίτι να ξεχωρίζει στην περιοχή.
Τρόπος ζωής και κοινότητα:
Η διαμονή στα Κεράσια προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να βυθιστείτε στην τοπική ελληνική κοινότητα. Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο χωριό, μόλις 30 μέτρα από το μοναδικό Καφενείο, ένα τοπικό καφενείο όπου συγκεντρώνονται οι κάτοικοι. Αυτή η εγγύτητα παρέχει μια υπέροχη ευκαιρία να συνδεθείτε με τους γείτονες και να ζήσετε το φιλικό, κοινόχρηστο πνεύμα της Κερασιάς.
ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:
Αυτή η ιδιοκτησία είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό σπίτι. είναι τρόπος ζωής. Ιδανικό για ένα ζευγάρι που αναζητά μια ήρεμη απόδραση από τη φασαρία της πόλης, αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει τα καλύτερα και των δύο κόσμων: την ηρεμία της ζωής στο χωριό και την άνεση των κοντινών αστικών ανέσεων. Η εκπληκτική θέα, οι προσεγμένες ανακαινίσεις και η φιλόξενη κοινότητα κάνουν αυτό ένα πραγματικά ξεχωριστό μέρος για να το αποκαλέσετε σπίτι. Αγκαλιάστε την ομορφιά της Κρήτης και τη ζεστασιά των ανθρώπων της με αυτή την εξαιρετική ιδιοκτησία.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6971750588
Martin Duncan


Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

WC

Τζάκι

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Πρόσοψης

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.