Ενοικίαση Διαμέρισμα 50τ.μ. - Κέντρο, Ιωάννινα

Ζητούμενη τιμή: 600 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Ιωάννινα, Κέντρο

600 €

Ν. Ιωαννίνων, Ιωάννινα, Κέντρο

ID: 231351001-1452

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

50

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

5ος

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΔΜΗΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, 50 τ.μ. σύνολο, υπερπολυτελούς κατασκευής, άμεσα διαθέσιμο, 5ου ορόφου, τύπου μεζονέτα ηλιόλουστο, με αντλία θερμότητας, τρία μπαλκόνια και ένα μεγάλο εξωτερικό εξώστη με θέα την λίμνη και την Πόλη. Πλήρως επιπλωμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές (κρεβάτι, καναπές, κομοδίνο, τηλεόραση, ψυγείο, φούρνος, εστία, πλυντήριο, κουρτίνες, φωτιστικά). Βρίσκεται στην περιοχή του κέντρου, μόλις 5 λεπτά από την κεντρική πλατεία της πόλης. Σε απόσταση 100 μέτρων υπάρχουν σούπερ μάρκετ, φούρνος, φαρμακείο, και στάση αστικού για ΑΕΙ και ΤΕΙ κτλ.

Μπαίνοντας στο διαμέρισμα στον κάτω όροφο υπάρχει ενιαίος χώρος σαλονιού-κουζίνας (με καναπέ και γραφείο), και στον πάνω όροφο το υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένη ντουλάπα και ένα μπάνιο. Το σπίτι έχει θωρακισμένη πόρτα, κρυφούς φωτισμούς, άριστη ηχομόνωση και θερμομόνωση.

Με έξτρα χρέωση διαθέτει και μια θέση πάρκινγκ.

Ιδανικό για επαγγελματίες, ζευγάρι και φοιτητές. Ένα υπέροχο διαμέρισμα όπου θα είστε ο πρώτος ενοικιαστής! Μοναδική ευκαιρία!

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α+

Θέρμανση

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Διαμπερές

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός

Θέα: Απεριόριστη

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.