Πώληση Πολυκατοικία 400τ.μ. - Κέντρο, Ηράκλειο

Ζητούμενη τιμή: 1000000 €

Οικιστικό - Πώληση - Ηράκλειο, Κέντρο

1,000,000 €

Ν. Ηρακλείου, Ηράκλειο, Κέντρο

ID: 231901016-34

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

400

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

1930

Όροφος

Ισόγειο


Πωλείται Νεοκλασικό Διατηρητέο Κτίριο στο Κέντρο του ΗρακλείουΣε εξαιρετική τοποθεσία, στον πιο κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου, διατίθεται προς πώληση νεοκλασικό διατηρητέο κτίριο, ιδανικό για επενδυτές και λάτρεις της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Το κτίριο αποτελείται από δύο ευρύχωρα διαμερίσματα και ένα κατάστημα με υπόγειο.Πρώτος Όροφος: Διαμέρισμα 134 τ.μ. με 2 κρεβατοκάμαρες, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο.Δεύτερος Όροφος: Διαμέρισμα 127 τ.μ. με 2 κρεβατοκάμαρες, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο.Ισόγειο: Κατάστημα 52 τ.μ. με υπόγειο επίσης 52 τ.μ., ιδανικό για εμπορική χρήση λόγω της εξαιρετικής προβολής.Το κτίριο χρήζει ολικής ανακαίνισης, προσφέροντας όμως απεριόριστες δυνατότητες για διαμόρφωση σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να επενδύσετε σε αυτό το μοναδικό ακίνητο με χαρακτήρα και ιστορία, στην καρδιά της πόλης!Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού επίδειξης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτων, καθώς και για κάθε απορία και συμβουλή στην αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου σας. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων παντός τύπου (κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα, γη). H REMAX Specialists, είναι μέλος της REMAX, του μεγαλύτερου διεθνούς κτηματομεσιτικού δικτύου στον κόσμο με πάνω από 9.000 γραφεία σε περισσότερες από 110 χώρες και περισσότερους από 147.000 συνεργάτες.

 

Eπικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ 2814004848  και 6942945574 για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κουζίνα: Αυτόνομη

Αποθήκη

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.