Πώληση Μεζονέτα 65τ.μ. - Λάστρος, Σητεία

Ζητούμενη τιμή: 125000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Σητεία, Λάστρος

125,000 €

Ν. Λασιθίου, Σητεία, Λάστρος

ID: 232181001-38

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

65

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Πωλείται  στη Λάστρο  πετρόκτιστη μεζονέτα 65 τ.μ. με βεράντα στον επάνω όροφο, με τιμή 125.000 ευρώ.
Η τελευταία ανακαίνιση έγινε το 2011.
Περιλαμβάνει:Ηλιακό θερμοσίφωναΤζάκιΜπάνιο και WCΠέτρινη επένδυση (ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι)Πόρτα ασφαλείαςΔιπλά παράθυρα αλουμινίου με σίτες και παντζούριαΕγκατάσταση κολώνας για ίντερνετΕσωτερικό  με  παραδοσιακή πέτρα και ξύλινες οροφές
Εξωτερικό με  καλοδιατηρημένη πέτρινη κατασκευή.

__________________________________________________________________________________

Η Λάστρος είναι ένα γραφικό χωριό στην ανατολική Κρήτη, κοντά στη Σητεία. Είναι γνωστή για τα πετρόκτιστα σπίτια, τα στενά δρομάκια και την παραδοσιακή κρητική αρχιτεκτονική. Περιβάλλεται από φυσικά τοπία, όπως ελαιώνες και βουνά, και προσφέρει ευκαιρίες για πεζοπορία και άλλες δραστηριότητες στη φύση. Η περιοχή είναι γνωστή για το υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο, το μέλι και το κρασί της. Παρότι δεν είναι τόσο τουριστική, προσελκύει επισκέπτες που αναζητούν αυθεντική κρητική εμπειρία.
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Τζάκι

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.