Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 10333τ.μ. - Επάνω Ελούντα, Άγιος Νικόλαος

Ζητούμενη τιμή: 675000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Άγιος Νικόλαος, Επάνω Ελούντα

675,000 €

Ν. Λασιθίου, Άγιος Νικόλαος, Επάνω Ελούντα

ID: 232181001-37

Τετραγωνικά Μέτρα

10333

Πωλείται έκταση 8.332,71 τ.μ. στο Χαυγά Λασιθίου, πάνω από την Πλάκα.Ιδανική για την ανέγερση δύο πολυτελών κατοικιών, η έκταση προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στον κόλπο του Μεραμβέλλου, τη Σπιναλόγκα και το Κρητικό Πέλαγος. Η περιοχή βρίσκεται σε φάση οικοδομικής ανάπτυξης και είναι κατάλληλη για την κατασκευή βιλών με ιδιωτικές πισίνες.Χαρακτηριστικά:Διαμπερής έκταση με πρόσοψη 34,71 μ. στην επαρχιακή οδό Νεάπολης-Πλάκας και 72,55 μ. σε παλαιά οδό μικρού πλάτους.Έχει δηλωθεί στο Κτηματολόγιο και έχει περάσει τη σχετική ανάρτηση.Δεν υπάγεται στις δασικές εκτάσεις σύμφωνα με τους χάρτες της Διεύθυνσης Δασών Λασιθίου.Δυνατότητα δόμησης 283 τ.μ. πλέον υπογείων, εξωστών, ημιυπαιθρίων χώρων και πισινών.Επιπλέον, πωλείται αγροτεμάχιο συνεχόμενο με την κύρια έκταση, περίπου 2 στρεμμάτων, το οποίο ανήκει στον ίδιο ιδιοκτήτη. Για το αγροτεμάχιο αυτό υπάρχει αποχαρακτηρισμός από το Δασαρχείο για τμήμα 1.207 τ.μ., προσφέροντας βοηθητική χρήση για την αξιοποίηση της πρώτης έκτασης.Τιμή και για τα δύο ακίνητα: 675.000€
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.