Πώληση Μονοκατοικία 120τ.μ. - Κέντρο, Αλεξανδρούπολη

Ζητούμενη τιμή: 400000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Αλεξανδρούπολη, Κέντρο

400,000 €

Ν. Έβρου, Αλεξανδρούπολη, Κέντρο

ID: 231371013-356

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

120

Έτος Κατασκευής

1875

Όροφος

Ημιόροφος

Κωδικός ακινήτου: 17206 - Αλεξανδρούπολη Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία ημιώροφος συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1875 και ανακαινίστηκε το 2019. Διαθέτει θέρμανση pellet, θέα σε αστικό τοπίο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πέτρα και ξύλο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, κήπο, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, Roof Garden, κεραμοσκεπή, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 10 τ.μ. - Τιμή: 400.000 € Αρχοντική κατοικία στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης . Μοναδικής αισθητικής . Μπαίνοντας στο χωλ αριστερά βρίσκεται το καθιστικό - σαλόνι ,άνετο και φωτεινό .Προχωρώντας διερχόμαστε στο χώρο της κουζίνας και ταυτόχρονα περνούμε σε μια άλλη εποχή ,οι τοίχοι κατασκευασμένοι απο πέτρα και πυρότουβλο - παραδοσιακή και σύγχρονη άνετα διαμορφωμένη κουζίνα  .Έτοιμη να σας υποδεχθεί -μυρωδιές και μπαχάρια - σε έναν χώρο μοναδικό για όμορφες οικογενειακές στιγμές . Στον ισόγειο χώρο της μονοκατοικίας επίσης το μπάνιο και το πίσω μέρος η μικρή αυλή .
Στο μπροστινό μέρος της εισόδου η ξύλινη σκάλα μας οδηγεί στον επάνω όροφο της κατοικίας με τα τρία άνετα υπνοδωμάτια  εκ των οποίων τα δύο είναι  προσόψεως και το ένα στο πίσω μέρος με πρόσβαση σε μπαλκόνι διαμορφωμένο σε μια μικρή όαση με όμορφα λουλούδια. Μονοκατοικία με μοναδική αισθητική  προσαρμοσμένη στη λειτουργικότητα . Οι μετασχηματισμοί δυναμικών έχουν γίνει με πολλή προσοχή έτσι ώστε να μένει αναλλοίωτο το ύφος του κατασκευαστή της εποχής .  
    

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Τύπος Θέρμανσης: Pellets

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

WC

Μπάνιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Κήπος

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.