Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 18000τ.μ. - Αγαλάς, Λαγανάς

Ζητούμενη τιμή: 270000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Λαγανάς, Αγαλάς

270,000 €

Ν. Ζακύνθου, Λαγανάς, Αγαλάς

ID: 232121002-50

Τετραγωνικά Μέτρα

18000

Κωδικός ακινήτου: 3-158 
ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο οικόπεδο στο γραφικό χωριό του Αγαλά, συνολικής επιφάνειας 18000 τ.μ. Με μεγάλη πρόσοψη στον δρόμο για εύκολη πρόσβαση, αυτό το οικόπεδο προσφέρει την τέλεια ευκαιρία με δυνατότητα δόμησης 360 τετραγωνικών μέτρων.

Η μοναδική τοποθεσία αυτού του οικοπέδου στο χωριό Αγαλάς το καθιστά ιδανικό σημείο για την κατασκευή μιας κατοικίας που θα προσφέρει απρόσκοπτη θέα προς το γαλάζιο του Ιονίου και τη γύρω καταπράσινη φύση.
Επιπλέον, το οικόπεδο βρίσκεται κοντά στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό του Κεριού, ένας προορισμός που φημίζεται για την απαράμιλλη φυσική του ομορφιά και την ηρεμία του τοπίου. Σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο θα βρείτε μερικές από τις πιο εκπληκτικές παραλίες του νησιού, με κρυστάλλινα νερά και χρυσαφένιες αμμουδιές που προσελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο.
Είτε ενδιαφέρεστε να χτίσετε ένα ενοικιαζόμενο ακίνητο που θα προσελκύει τουρίστες όλο το χρόνο, είτε ένα σπίτι για προσωπική χρήση που θα γίνει το ιδανικό καταφύγιο για εσάς και την οικογένειά σας, αυτό το οικόπεδο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσετε κάτι που αντανακλά το όραμά σας και ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Η περιοχή είναι ήσυχη και ασφαλής, καθιστώντας την ιδανική για να απολαύσετε τις διακοπές σας ή να ζήσετε μόνιμα, με όλες τις απαραίτητες ανέσεις σε κοντινή απόσταση.

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.