Πώληση Διαμέρισμα 93τ.μ. - Καλλιμάρμαρο, Μετς-Καλλιμάρμαρο

Ζητούμενη τιμή: 270000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Μετς-Καλλιμάρμαρο, Καλλιμάρμαρο

270,000 €

Αθήνα - Κέντρο, Μετς-Καλλιμάρμαρο, Καλλιμάρμαρο

ID: 231701015-582

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

93

Έτος Κατασκευής

1970

Όροφος

Ισόγειο

Παγκράτι - Καλλιμάρμαρο, αποκλειστικά από το γραφείο μας, πωλείται φωτεινό, διαμπερές, ψηλοτάβανο, ισόγειο διαμέρισμα, 93 τ.μ. με 3 Υ/Δ, σαλόνι, καθιστικό, αυτόνομη κουζίνα και μπάνιο.Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο, δύο βήματα από το Καλλιμάρμαρο, το Ζάππειο Μέγαρο και τον Εθνικό Κήπο.Ιδιαίτερη πολυκατοικία, χτισμένη σε λόφο, διαθέτοντας 2 εισόδους, σε δύο παράλληλους δρόμους.
Ειδικότερα, από την πίσω είσοδο το συγκεκριμένο διαμέρισμα οριοθετείται στον 3ο όροφο, διαθέτοντας ανεμπόδιστη θέα.Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, ξύλινα πατώματα, κεντρική θέρμανση αερίου, ηλιακό θερμοσίφωνα, 4 κλιματιστικά, μερικώς αλλαγμένα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και τέντες. Διαθέτοντας άριστη διαρρύθμιση και εκμετάλλευση των πολλών μεμονωμένων χώρων του, προδιαγραφές ΑΜΕΑ, αλλά και λόγω και περιοχής, το συγκεκριμένο διαμέρισμα μπορεί να αξιοποιηθεί και για επαγγελματική χρήση. | Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. | Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. | Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα. | Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Θέρμανση: Κεντρική

Κλιματισμός

Μπάνιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.