Πώληση Μεζονέτα 285τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 690000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Χανιά, Κέντρο

690,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671023-321

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

285

Έτος Κατασκευής

2010

Όροφος

Ισόγειο

H Remax Specialists και η Σύμβουλος Ακίνητης περιουσίας Μαριάννα Γυπάκη σας παρουσιάζουν,

Μια πανέμορφη και υπερ-άνετη μεζονέτα κατασκευής του 2010 συνολικού εμβαδού εσωτερικής επιφάνειας 165τμ. με μεγάλες βεράντες, 65τμ. κήπο 25τμ. αποθήκη 8τμ.  2- 3 υπόγειες θέσεις στάθμευσης 22τμ.συνολικής επιφάνειας  285τμ.Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας δομικά υλικά και περισσότερο μοιάζει σα νεόδμητη, αποτελώντας μια μοναδική ευκαιρία για όσους θέλουν να εξασφαλίσουν έναν ήσυχο και πολυτελή τρόπο ζωής τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του.
Αποτελείται από ένα ισόγειο εμβαδού 105τ.μ με 2 σαλόνια, 1τραπεζαρια, κουζινα, 1 μπάνιο και δυο υπνοδωμάτια .
Περιμετρικά του διαμερίσματος υπάρχουν οι 2 μεγάλες του βεράντες στις οποίες έχουν πρόσβαση όλα τα δωμάτια του πάνω ορόφου σαν φυσική συνέχεια του σπιτιού.To διαμέρισμα έχει την αποκλειστική χρήση τoυ κήπoυ που τον περιβάλει.Ο κάτω όροφος εμβαδού 60τ.μ αποτελείται από 2 μεγάλα υπνοδωμάτια, 1 μεγάλο μπάνιο, χολ και 1 μικρό αποθηκευτικό χώρο.Το διαμέρισμα διαθέτει 2 εισόδους, μια εκ των οποίων επικοινωνεί με τις 2 υπόγειες κλειστές θέσεις στάθμευσης  (Υπάρχει δυνατότητα παρκαρίσματος και 3 ου  αυτοκίνητου) .Εκεί βρίσκεται και η αποθήκη η οποία διαθέτει.Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή Χαλέπα, μια εκλεκτή συνοικία με πλούσια ιστορία, η οποία την καθιστά τη πιο «αριστοκρατική» συνοικία των Χανίων. Εδώ βρισκόταν τα προξενεία πολλών Ευρωπαϊκών Χωρών και μεγάλων Δυνάμεων της εποχής καθιστώντας τη έτσι σε μια πραγματικά διεθνή συνοικία την «Ευρωπαϊκή Γειτονιά » όπως ονομαζόταν.

Σε απόσταση μόλις 5 λεπτών  με τα πόδια από το διαμέρισμα βρίσκονται τα εξής αξιοθέατα:Το σπίτι του Ελευθέριου Βενιζέλου , ο οποίος υπηρέτησε ως Πρωθυπουργός της Χώρας για πολλά έτη,  και το οποίο σήμερα αποτελεί Εθνικό Μνημείο και Μουσείο.Η παλιά Ελληνική Πρεσβεία .Η παλιά Γαλλική Ακαδημία  στην οποία σήμερα λειτουργεί η Σχολή Αρχιτεκτονικής Κρήτης.Το Παλάτι του Πρίγκηπα Γεωργίου, ο οποίος στις αρχές του 20 ου  αιώνα διατέλεσε Ύπατος Αρμοστής Κρήτης, ουσιαστικά Διοικητής του Νησιού.Η Αγία Μαγδαληνή, μια ιδιαίτερα γραφική Ρωσικού ρυθμού εκκλησία με τεράστιο πάρκο, πόλος έλξης πολλών επισκεπτών.Τα Ταμπακαριά, η παραθαλάσσια περιοχή της Χαλεπάς, με πολλά παλιά βυρσοδεψία κάποια εκ των οποίων έχουν σήμερα αριστοτεχνικά ανακαινιστεί. Η περιοχή είναι επίσης πασίγνωστη για τις εξαιρετικές ψαροταβέρνες που βρίσκονται ακριβώς πάνω στο κύμα.  *Το Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων, στεγασμένο σε ένα εμβληματικό κτίριο, τοπόσημο για ολόκληρη την πόλη. Το Μουσείο ολοκληρώθηκε πρόσφατα προσδίδοντας ακόμα μεγαλύτερη αξία στην ήδη υπάρχουσα της περιοχής.Σε απόσταση λιγότερη των 3 λεπτών  με τα πόδια από το διαμέρισμα, υπάρχουν στην περιοχή Σχολεία, Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών, Γυμναστήριο,Supermarket, Φούρνος, Ζαχαροπλαστείο, Φαρμακείο, Κομμωτήριο, Εστιατόριο και Cafe.
Επίσης υπάρχει  Στάση Συγκοινωνίας αν και η απόσταση από το κέντρο των Χανίων είναι μόλις 15-20 λεπτά περπάτημα.

Μη χάσετε πολύτιμο χρόνο!

Επικοινωνήστε αμέσως τώρα για το συντονισμό ενός ραντεβού, κάνοντας αυτήν την εξαιρετική κατοικία στη μαγευτική γειτονιά της Χαλέπας, ΔΙΚΗ σας!

Τηλφ: +306995786611, ή email: mgypaki@gmail.com.
Μαριάννα Γυπάκη,
Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας  
RE/MAX Specialists Chania
Ελ. Βενιζέλου 92-94, Χανιά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β

Θέρμανση: Κεντρική

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Θέσεις Parking: Δύο

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.