Ενοικίαση Γραφείο 25τ.μ. - Ακαδημία, Κέντρο (Αθήνα)

Ζητούμενη τιμή: 150 €

Γραφείο - Ενοικίαση - Κέντρο (Αθήνα), Ακαδημία

150 €

Αθήνα - Κέντρο, Κέντρο (Αθήνα), Ακαδημία

ID: 231451003-11

Συνολικά Δωμάτια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

25

Έτος Κατασκευής

1970

Όροφος

2ος

ΑΠΟΚΛEIΣΤΙΚΑ ΣΤΗ RE/MAX. Ενοικιάζεται Γραφείο 25 τ.μ. στην Πλατεία Κάνιγγος στο Κέντρο της Αθήνας.&nbsp;Διατίθεται προς ενοικίαση γραφείο 25 τ.μ. στον 2ο όροφο κτιρίου γραφείων, στην Πλατεία Κάνιγγος,. Το κτίριο διαθέτει προσεγμένη είσοδο και είναι ιδιαίτερα καλοσυντηρημένο.&nbsp;Χαρακτηριστικά Ακινήτου: Εμβαδόν: 25 τ.μ. Όροφος: 2ος Μπάνιο: Κοινόχρηστο στον όροφο με κλειδί<br><br>Θυρωρός: Διαθέσιμος Κοινόχρηστα: 30€ μηνιαίως Θέρμανση: Κεντρική, φυσικό αέριο Ηλεκτρικό Ρεύμα: Δικό του ανεξάρτητο ρολόι ΔΕΗ Τοποθεσία και Πρόσβαση: Το γραφείο βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο, μόλις λίγα βήματα από τον σταθμό του μετρό Ομόνοια, δίπλα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και κοντά σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε κάθε γωνιά της Αθήνας.<br>Αν αναζητάτε έναν επαγγελματικό χώρο σε κεντρική τοποθεσία με άριστες συνθήκες, αυτή η προσφορά είναι ιδανική για εσάς.&nbsp;<br>Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ σας και η καταγραφή αυτών στην εντολή υπόδειξης, σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α. Μεσιτικό Γραφείο RE/MAX Property Experts.

Προγραμματισμός Υποδείξεων κατόπιν επικοινωνίας με τη Σύμβουλο Ακινήτων Εξάρχου Βασιλική απευθείας στο τηλέφωνο: 6947001661.

Βασιλική Εξάρχου Σύμβουλος Ακινήτων REMAX Property Experts

210 8831062 - 6947 001 661 - info@remax-propertyexperts.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ζ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Θέρμανση: Κεντρική

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

Πρόσοψης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.