Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 336τ.μ. - Πατητήρι, Αλόννησος

Ζητούμενη τιμή: 85000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Αλόννησος, Πατητήρι

85,000 €

Σποράδες, Αλόννησος, Πατητήρι

ID: 230941123-47

Τετραγωνικά Μέτρα

336

Κωδικός ακινήτου: 25316-10003 - Αλόννησος Πατητήρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα οικοδομήσιμο επικλινές οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 336 τ.μ. Διαθέτει πρόσοψη 39 μέτρα Τιμή: 85.000 € Μαρία Κωστοπούλου, Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και του γραφείου RE/MAX Δομή.

Κωδικός ακινήτου: 25316-10003

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αποκλειστικά από το γραφείο μας, οικοδομήσιμο επικλινές οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 336 τ.μ. στην Αλόννησο, περιοχή Πατητήρι. Το οικόπεδο διαθέτει πρόσοψη 39 μέτρα, προσφέροντας άνετη πρόσβαση και εξαιρετική δυνατότητα αξιοποίησης.

Η περιοχή Πατητήρι είναι το κύριο λιμάνι της Αλοννήσου, ένας ζωντανός και τουριστικός προορισμός που συνδυάζει το φυσικό κάλλος με τις απαραίτητες υποδομές. Βρίσκεται κοντά σε καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες, καθώς και σε πανέμορφες παραλίες με κρυστάλλινα νερά. Το οικόπεδο αυτό αποτελεί ιδανική επένδυση για κατασκευή εξοχικής κατοικίας ή τουριστικού καταλύματος, προσφέροντας μοναδική θέα και άμεση πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσουμε μια επίσκεψη στο ακίνητο.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Απεριόριστη

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.