Πώληση Διαμέρισμα 44τ.μ. - Κριτσά, Άγιος Νικόλαος

Ζητούμενη τιμή: 73000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Άγιος Νικόλαος, Κριτσά

73,000 €

Ν. Λασιθίου, Άγιος Νικόλαος, Κριτσά

ID: 232181001-29

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

44

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 1-56 - Άγιος Νικόλαος Κριτσά ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 44 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1998 και διαθέτει θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, - Τιμή: 73.000 € Περιγραφή Ακινήτου:Συνολική Επιφάνεια: 44 τ.μ.Τοποθεσία: Κριτσά, ΕλλάδαΧαρακτηριστικά:Πρώτος Όροφος:Σαλόνι: Ζεστός χώρος με παραδοσιακή διακόσμηση.Υπνοδωμάτιο: Ευρύχωρο και άνετο με φυσικό φως.Μπάνιο: Περιλαμβάνει τουαλέτα, νιπτήρα και ντους.Δεύτερος Όροφος:Κουζίνα: Σύγχρονες εγκαταστάσεις, άφθονος αποθηκευτικός χώρος και περιλαμβάνονται οι συσκευές.Μπαλκόνι: Προσφέρει όμορφη θέα στη γύρω περιοχή.Παροχές:Ηλεκτρικό Ρεύμα και Νερό: ΔιαθέσιμοΕπίπλωση: Πλήρως επιπλωμένο με βασικά αντικείμενα.Θέα: Εκπληκτική θέα στα βουνά και το χωριό.Πρόσθετες Πληροφορίες:Προσβασιμότητα: Βρίσκεται σε μια ήσυχη και γραφική περιοχή, εύκολα προσβάσιμη.Κοντινά Αξιοθέατα: Κοντά σε τοπικά καταστήματα, εστιατόρια και πολιτιστικά σημεία.Ιδανικό για:Εξοχική Κατοικία: Ιδανικό για διακοπές.Μόνιμη Κατοικία: Κατάλληλο για όσους θέλουν να ζήσουν σε ένα παραδοσιακό και ήρεμο περιβάλλον.
Σχετικά με την Κριτσά, Ελλάδα:Τοποθεσία: Η Κριτσά είναι ένα γραφικό χωριό που βρίσκεται στην περιοχή του Λασιθίου, στο νησί της Κρήτης, Ελλάδα. Είναι περίπου 10 χλμ. νοτιοδυτικά του Αγίου Νικολάου, ενός από τους κύριους τουριστικούς προορισμούς του νησιού, και περίπου 55 χλμ. από το Ηράκλειο, την πρωτεύουσα της Κρήτης.Ιστορία: Η Κριτσά είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο παραδοσιακά χωριά της Κρήτης, με ιστορία που χρονολογείται από τα αρχαία χρόνια. Το χωριό είναι γνωστό για τη ιστορική του σημασία, ιδιαιτέρως για την κοντινή αρχαία πόλη της Λατούς, που ήταν μία από τις σημαντικότερες Δωρικές πόλεις του νησιού. Το ίδιο το χωριό έχει διατηρήσει την παραδοσιακή κρητική αρχιτεκτονική και γοητεία του.Αξιοθέατα:Εκκλησία Παναγίας Κεράς: Αυτή η βυζαντινή εκκλησία, που βρίσκεται λίγο έξω από την Κριτσά, είναι διάσημη για τις καλά διατηρημένες τοιχογραφίες της που χρονολογούνται από τον 13ο και 14ο αιώνα.Αρχαία Λατώ: Ο αρχαιολογικός χώρος της Λατούς προσφέρει μια ματιά στον αρχαίο δωρικό πολιτισμό, με ερείπια ναών, δημόσιων κτιρίων και ενός θεάτρου.Παραδοσιακό Χωριό: Η Κριτσά είναι γνωστή για τα στενά, ελικοειδή σοκάκια της, τα παραδοσιακά σπίτια και τον ζωντανό τοπικό πολιτισμό. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να εξερευνήσετε τις κρητικές παραδόσεις και τέχνες.Φύση και Τοπία: Το χωριό περιβάλλεται από όμορφα τοπία, συμπεριλαμβανομένων των ελαιώνων και των βουνών, καθιστώντας το ιδανικό σημείο για πεζοπορία και περιπάτους στη φύση.Πολιτισμός: Η Κριτσά είναι κέντρο παραδοσιακού κρητικού πολιτισμού. Οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν τοπικές τέχνες, όπως υφαντουργία και κεντήματα, για τα οποία είναι διάσημο το χωριό. Η τοπική κουζίνα είναι επίσης ένα από τα δυνατά σημεία, με αρκετές ταβέρνες που προσφέρουν αυθεντικά κρητικά πιάτα.Εκδηλώσεις: Η Κριτσά φιλοξενεί διάφορες πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις καθ όλη τη διάρκεια του έτους, που αντικατοπτρίζουν τις βαθιές παραδόσεις και το κοινοτικό πνεύμα του χωριού. Τα φεστιβάλ, ιδιαιτέρως αυτά που γιορτάζουν τους τοπικούς αγίους και τις εορτές, είναι ζωντανά και προσφέρουν μια πραγματική γεύση της κρητικής ζωής.Προσβασιμότητα: Η Κριτσά είναι εύκολα προσβάσιμη οδικώς από τον Άγιο Νικόλαο και άλλα μέρη της Κρήτης. Η τοποθεσία του χωριού το καθιστά έναν ήσυχο προορισμό, ενώ παραμένει κοντά στις ανέσεις και τα αξιοθέατα των μεγαλύτερων πόλεων της περιοχής.Η Κριτσά προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό ιστορίας, πολιτισμού και φυσικής ομορφιάς, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για επισκέπτες αλλά και για όσους επιθυμούν να εγκατασταθούν σε ένα παραδοσιακό κρητικό περιβάλλον.


| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.