Πώληση Διαμέρισμα 37τ.μ. - Σκοπή, Σητεία

Ζητούμενη τιμή: 37000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Σητεία, Σκοπή

37,000 €

Ν. Λασιθίου, Σητεία, Σκοπή

ID: 232181001-27

Συνολικά Δωμάτια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

37

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Γοητευτικό Διαμέρισμα 1 Υπνοδωματίου προς Πώληση στη Σητεία Σκοπή - €37,000Κωδικός Ακινήτου: 1-20Ανακαλύψτε αυτό το άνετο και προσιτό διαμέρισμα στην ήσυχη περιοχή της Σητείας Σκοπής. Με τιμή μόλις €37,000, αυτή η μονάδα των 37 τ.μ. στο ισόγειο προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία τόσο για πρώτους αγοραστές όσο και για επενδυτές.Κύρια Χαρακτηριστικά:1 Υπνοδωμάτιο: Ένας άνετος χώρος ιδανικός για χαλάρωση.Μέγεθος: 37 τ.μ. προσφέροντας ένα ζεστό και εύχρηστο χώρο διαβίωσης.Τοποθεσία: Βρίσκεται στη γαλήνια γειτονιά της Σητείας Σκοπής, προσφέροντας ηρεμία και εύκολη πρόσβαση σε τοπικές ανέσεις.Άνεση Ισογείου: Χωρίς σκαλοπάτια, καθιστώντας το ιδανικό για όλες τις ηλικίες.Πρόσθετες Πληροφορίες:Μεγάλη Επένδυση: Είτε ψάχνετε να ζήσετε σε αυτό είτε να το νοικιάσετε, αυτό το ακίνητο αντιπροσωπεύει εξαιρετική αξία για τα χρήματα.Δυνατότητες: Με λίγες προσωπικές πινελιές, μπορείτε να μετατρέψετε αυτό το διαμέρισμα σε ένα γοητευτικό σπίτι.Μην χάσετε αυτή την φανταστική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ακίνητο στη Σητεία Σκοπή σε ασυναγώνιστη τιμή. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσετε μια προβολή!
RE/MAX Life

Το χαμόγελο σας, η επιτυχία μας.

https://linktr.ee/remaxlife


| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.